a hundred degrees

I am not kidding! Okej, 100 grader fahrenheit är cirka 38 grader celsius, och så lite luftfuktighet på det. Tror ni att det kändes som man var utomlands eller?
Jag vet jag ääär utomlands men ändå! Det är visst såhär som somrarna blir här. Jag tackar och tar emot :) Firade hur som helst värmen med att dra till en pool med Kajsa och Sandra. Njöt hela dagen lång i solen, och käkade lite Chipotle som lunch.
Mums, sommar smakar gottt :)


min stackars hud som inte sett solen på mycket länge
(förutom mina fötter som fortfarande är sandalrandiga)

Puss på ögat, <3

Sit talking up all night

Helgen blev kanon, precis så som jag gillar det. Sandras hus fanns till förfogande, så när vi alla slutat i fredags åkte jag och Kajsa dit. Lagade tacos och myste sönder under prat om det mesta! Jag sov över på en oförskämt skön soffa, och käkade bagels och karamellkaffe till frukost :) mums. 
Väntade in Kajsa, Fanny och Johanna, och stack iväg till IKEA, (första gången för mig i staterna) FINT! Köpte en datorkudde, örngott, påslakan, knäckebröd, fläderblomssaft, köttbullar och MARABOU! 
Sedan kom någon med  förslaget att åka till någon konstgjord sjö i närheten, mycket vackert med restauranger och fik längs "stranden".

Kvällen spenderades återigen hos Sandra med Kajsa och Fanny, blev pastasallad och prat om allt, och länge. Härliga tjejer, fin helg!
Ikväll ska vi ha gäster här. Huset är städat och smyckat med Amerikanska flaggor överallt, snyggt! Det är Memorial weekend här, vilket man firar för att hedra de Amerikaner som har stupat i krig.

Bilder från helgen:

Kajsa&Sandra

Mums


IKEA-restaurangen

Köttbullar och potatimos, så.himla.gott.

Kajsa&Johanna


Fanny&Sandra



Just det, fick brev av min söta farfar och farmor igår med :)
det värmde <3

Puss på ögat, <3

weekend

För det är ingen vanlig dag för det är morfars födelsedag, hurra hurra hurra! :)
Tog mig i kragen och åkte till 7 eleven idag, köpte ett telefonkort som lovade 528 minuter till Sverige. Ingen aning om det är sant eller ej, återstår ju att se.
Ringde hur som helst till morfar för att gratta till pensionen, vilket han antagligen inte går i förrän om några år, men ändå! :) Väldigt roligt at prata med både morfar och mormor, speciellt när de blev så överaskade :)

I kväll drar jag mig mot Sandras lya med Kajsa. Blir fint speciellt när vi har heeeeeela huset för oss själva hela helgen :) Blir spännande att se vad vi ska hitta på.
Känns förövrigt som att jag har flyttat till Mallorca eller något med tanke på klimatet, igår hade vi hela 35 grader varmt här, låg ute i solen i tjugo minuter, ge.mig.en.pool! Hörde dock att de öppnar poolen här i området i helgen, där ska jag hänga med barnen hela sommarn så att jag får bort sandalränderna efter allt lekparkshäng ;)

The most important truck in the whole wide world, is the icecreamtruck.
love it :)

Puss på ögat, <3 

living in America

Har du någongång velat reagera över något, men inte riktigt kunnat för att du är ensam och alla runt omkring skulle undra vad som var fel med dig om du plötsligt började asgarva för dig själv eller liknanade?

Det har jag. Många gånger. Men idag var det över det vanliga.

Jag tar bilen till mataffären som ligger här i närheten för att köpa en smaskig sallad. Vägg i vägg ligger såklart Starbucks så blir en frappe därifrån som sällskap inne i mataffären. Gör mitt ärende, blandar ihop en sallad ifrån salladsbaren, betalar och går tillbaks till bilen. 
På avstånd såg det ut som jag hade fått en reklamlapp på rutan, och jag hoppades på det också. Man vill ju inte ha böter. Inte sjutton trodde jag att det skulle vara ett visitkort med texten: "I think your beautiful, Call me if your intrigued!!!" HAHAHAA, höll på att dö av garv, inombords. Skrattade till lite i bilen och ringde Sandra när jag kom hem! Så himla Amerikanskt, skulle absolut inte hända hemma i Malmslätt :)



Puss på ögat, <3

Jorden gick inte under

Surprise!
Åkte till Sandra igår eftermiddag. Åt tacos, och inte trodde jag att jag skulle behöva påminna om allergier. Men där stod hennes stackars värdpappa och gjorde turkeytacos. Okej, jag kanske kan äta turkey, men kände inte för o testa. De gjorde i alla fall extra till mig, thank's!  Sedan såg vi världens sämsta skräckfilm och början av ett gäng andra filmer! höhö, tjejerna med beslutsångest ;) igeeen.
Sov över i en skön soffa, och blev serverad någon ovanlig sorts pannkaka på morgonen som jag faktiskt tyckte om, med sirap såklart. Hej Amerika! :)
Vi tog bilarna in till Bethesda för att möta upp Kajsa över en lunch. Åt franskt och hade allmänt trevligt. Frozen Youghurt till efterrätt såklart, min nya favorit. Smask!

Imorgon hoppas jag på lite skype från hemmaplan med lite hjärtan som jag saknar.

Puss på ögat, <3

The lazy song

Vi har en låt jag och mina värdbarn. När den spelas på radion hörs söta röster från baksätet : "Oh, this is our song". Hur den blev vår låt är för att vi alla gillade den och sjöng och spelade den på hög volym en dag. Inte för att vi är Lazy ;) hihi.
Vi har hoppat på vår studsmatta varenda ledig stund de senaste dagarna vilket är grymt kul. Idag är det fredag vilket betyder pizza och movienight! Så mysigt.
Senare kommer Sandra hit också. Alltid kul med den tjejen, så hon är så välkommen så! :) Lunchade med Emma idag med, mycket trevligt och god mat! Pricken över i:t var ju självklart frozen youghurt som jag premiärkäkade idag, MUMS

Bruno Mars-The lazy song



Puss på ögat, <3

Trampolin

Har varit på hejdå-mys hemma hos Sandra, tillsammans med Carroline och Emma för att vinka av Svillsan som åker hem till Sverige imorgon, :( Väldigt tråkigt. Vi hade dock en väldigt trevlig kväll med pizza, prat, Wii, godis och film :)  Hej då Svillsan vi kommer sakna dig :) <3

Igår var jag på kickboxning och svettades med min Au Pair-grupp, jisses vad vi slet. Men det var ganska kul. Träffade även min roomate från au pairskolan, vilket var kul. På tal om träning har jag fyllt i ett "new player" formulär till ett fotbollslag, så hoppas på att höra nått ifrån dem någon dag :)

För att fortsätta och avsluta detta inlägg i träningens tecken vill jag meddela att vi har fått en studsmatta i veckan. Var ute och hoppade i en timme i eftermiddags med barnen, så KUL! Frågan är vem som hade roligast, jag eller barnen? :) haha.
Lärde dem "Happy jump" (finns väl inget som heter det egentligen, men tänkte mig ett sånt här hopp, och det var det jag försökte lära dem, hihi) På bilden, jag och Linnéa :)



Puss på ögat, <3

run

Helgen
Köpte äntligen mina springskor igår. Inga easytone dock men ett par andra fina New balance skor. Träning here I come. Ska dessutom hitta mig ett fotbollslag att träna i med tror jag. Finns lite alternativ som jag ska kolla på :)
Åkte hem till Sandra med Svillsan igår för att se film och äta godis. Men blev mer spelande av Wii och jag kände mig mer korkad än vanligt.
Spana efter videoklipp på Facebook. Tror att Sandra kommer lägga ut det där. Haahaa :)

Idag har jag sprungit i värmen, med mina nya skor, - stolt. På kvällen blev det sallad, Sandra, Svillsan & några tyskar ifrån deras Au Pair-grupp, trevligt. 
Nu har jag precis dekorerat mitt rum med foton av alla fina människor där hemma :) blev jättebra, och lite mer personligt. Nöjd




Puss på ögat, <3


Danza Kuduro

Fredag
Tog med mina värdbarn till "All fired up" idag. Där får man måla kermikfigurer som desedan bränner i ugn. Blir nog superfint, och en mycket trevlig fredagsaktivitet! Resultatbild får ni se senare, eftersom vi får hämta upp våra figurer om en vecka!
Efter jobbdagen blev det bilen direkt iväg för att träffa ett gäng härliga brudar. Vi sågs på "The Cheescake Factory" käkade god mat, och enorm cheesecake såklart. HA!
Tog svängen förbi bion och såg Fast Five, INTE min sorts film, men jag lovar... satt och gapade (och dreglade efter Paul Walker) efter filmen.




Svillsan och Caroline


Sandra och jag



Puss på ögat, <3

Thumbs up!

Fin dag idag. Blev klänning!
Fortsatte fint med Montgomery Mall, Café Mocha och Sandra! Gick hem till henne en sväng för att kolla läget, sedan tillbaks till malet. Hittade varsin somrig klänning och ett par solbrillz! Najs.
Efter mycket om och men, hit och dit. Två tjejer med beslutångest eller nått, så åt vi McDonald's inte riktigt som i Sverige tro det eller ej :)

Min jobbdag tog fart med fotbollsträning, lek i parken läxläsning och Mc Donald's! Japp, McDonald's x2. Men äsch, lär inte bli en vana kan jag meddela! :)
Hursomhelst har jag haft en jättebra dag idag. Kvalitétstid med mina värdbarn. Thumbs up!



Puss på ögat, <3

I got a feeling

uuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Nyss hemkommen från en uppfriskande powerwalk! Kanske inte mina hälar skulle kalla det men ändå. Tog nämligen mina stackars converse, då jag inte lyckats få tag i mina efterlängtade springskor än, men snart så ska jag nog överlista hemsidan och beställa hem dem. moahaha!

Fick förövrigt ett litet gläjerus under promenaden förrut, därav rubriken. För låten i fråga spelades på ipoden! :) 
En parantes. 

Har hängt i parken med grabben idag, kul. Inga kompisar där idag heller, mer rutchkana för mig. Han vill förövrigt att vi ska leka Mamma Mu och Kråkan när vi åker rutchkana. (Jag ska vara Mamma Mu) Haha. Han fullkomligt älskar boken "Mamma Moo goes down a slide" som han fick av mig när jag kom, roligt!
 
Kom hem från parken, lagade pasta och köttfärssås, (så-himla-gott) med världens största lök. Allt är stort här, till och med lökar, och tomater.



Puss på ögat, <3

PF Chang's

Sov ut ordentligt igår, skönt. I veckorna försöker jag komma upp runt 9 så att jag hinner göra något av dagen innan jag börjar jobba. Gick hursomhelst ut på baksidan igår när jag vaknat och spelade lite fotboll med lilltjejen, jag förlorade, x2. Haha. Eftermiddagen spenderades framför en film tillsammans med kidsen och min värdmamma. Toy Story 2 :)
Framåt kvällen blev det dags för mig och bilen att ge oss ut på nya äventyr. Rockville var destinationen och jag hittade på första försöket, stolt! Blev kinamat med Sandra och Sandra, gott! Efter maten blev det efterrätt, och vilken efterrätt. En enorm chokladkaka, vi delade och åt väl inte ens upp hela :)
Tack för kvällen tjejer. Väldigt trevligt! :)




(detta skulle ha publicerats igår, om ni undrar, men det var visst driftproblem här under helgen)

Puss på ögat, <3

HELG

Avslutade en bra gårdag med bio och två tyskar! :)
Something borrowed! En riktig må bra film, satt mest och log sådär fånigt hela filmen! Drack en äckligt stor läsk och käkade korv till filmen. Mums.
Idag väntar kinarestaurang med Sandra och Sandra! Blir nog super trevligt!

Puss på ögat, <3

Nationals Park

Okej!!!!
Mitt hjärta har hoppat ur bröstet idag, tagit en lång väg till månen eller något och tillbaka igen. För vet ni vad? Jag blev stoppad av en polis idag, och här snackar vi inte vanlig hastighetskontroll eller så. Nejdå, kör för första gången ensam med barnen i DC. Vad ser man inte i backspegeln om blåljus som är ute efter mig! P A N I K !
Lugnade barnen med att det är nog ingen fara osv. Men tror att de orden snarare var för min skull. Höhö. Hur som helst körde jag in till kanten. Han knackade på rutan och såg allmänt farlig ut. (Vilket han inte var, pjuuh) Jag körde med bambi-looken och "Hi, I'm from Sweden I'm so sorry, I'm lost." attityden. Fungerade! (a) Behövde bara visa mitt körkort.
Felet jag gjorde var att jag inte fick svänga höger, där jag svängde, just under "rush-hour". Knas! HA, det roliga är att jag aldrig har blivit stoppad i Sverige. Och här tar det mig två veckor :P

HUR SOM HELST!
Vi var påväg till Nationals Park för ett baseball event. Hur häftigt som helst. Arenan var enorm och vi fick gå ut på planen och testslå och grejer. Kändes galet amerikanskt, och jag lääängtar tills jag ska gå och se min första baseball match! För mig hade det räckt att bara stå och glo på arenan för den var helt underbart frän. Men vi var VIP's så det var fantastiskt! Tack till min snälla värdfamilj som tog med mig dit!

 






Skulle skypea med Karin idag, så Tobias och barnen passade även på att ringa upp när jag var inloggad. Superhärligt att växla lite ord med er alla :)

Puss på ögat, <3


awesome

Cornelia? Can I draw you a heart when we get back home?
Mitt jobb är bra!

Förövrigt ska vi iväg på en awesome baseballgrej imorgon! Berättar och visar bilder (!) imorgon!

Puss på ögat, <3

god och glad...

Första jobbdagen på egna ben! Andra veckan här i huset är påbörjad. Jag har löst av den tidigare au pairen som åkte hem igårkväll, vilket betyder att jag hädan efter ska klara mig själv :)
Gick super! Mina söta värdbarn och jag stack iväg till parken. Inga av deras kompisar där, desto roligare för mig som då fick vara med och leka. Rutschkana och gungor är kul, hade nästan glömt :)

Väl hemma igen, ville barnen ha macaroni and cheese, snäll som man är lagade jag det åt dem. Nu ska ni inte tro att det är pasta med lite ost över, nejdå. Här ska det göras ostsås o grejer! Var iförsig bara att läsa på förpackningen men ändå! (a) Ett stökigt kök senare smaskade vi på supergod macaroni and cheese! Efterrrätt? Kexchoklad såklart!

Har äntligen flyttat in i mitt nya rum med, GRYYYYYYMT! Älskar det, och garderoben är bäst! Har flyttat runt på mina grejer hela morgonen, så nu är det mesta på sin plats, kan inte ens förklara hur najs det är att inte ha grejerna i resväskan längre! Nu är jag på plats! :)





Puss på ögat, <3

Who says you're not worth it

Shoppingdag, BIGTIME!
Så idag blev det shopping för hela slanten! Skulle egentligen blivit av igår men tjejen med virrhuvvet satt bakom ratten och försökte förstå sig på 5 filer på highwayen första gången ensam bakom ratten i USA! Ingen bra kombo! Tror jag lämnade lokalsinnet hemma, hoppas det hittar hit snart. MEN sightseeing kan vara trevligt det med. Stackars Sandra som jag hade bestämt träff med fick däremot klara sig själv igår!
MEN bättre lycka idag. Min sightseeing lärde mig ett och annat om motorvägar här i USA och jag hittade rätt på direkten. Så idag fixade vi shoppingdagen, och bio med för den delen! Water for Elephants. Ruskigt bra film, tror att Hojjen skulle gilla den snyftarn! ;) SE DEN! (ett råd till er alla)


Sandra och jag innan bion!

Dagens inköp! NÖJD, skaffade dessutom ett par easytone springskor som kommer levereras till min dörr inom ett par dagar! TAGG

Puss på ögat, <3




RSS 2.0