OFF

Vart lite ovantat ledig idag da mina vardforaldrar inte akte till jobbet, utan jobbade hemifran och hamtade sedan kidsen. Skont for mig, men kunde inte lata bli att ga ner och gosa lite med min aldsta ett tag anda, da hon var hemma medans lillen spelade tennis.
Hur som helst blev det gymmet och mallet idag, och avslutade med middag, film och skvaller hos Dominique. Aaah vad jag kommer sakna den tjejen sen, och i Tyskland bor hon ocksa. SNARK pa att avstand vaxer fran 3 minuter till timmar om ett par veckor.
Pa lordag kommer mormor och morfar, EXCITED!
btw.
Har inga prickar over aao, da jag har min vardmammas dator for tillfallet.

Puss pa ogat, <3

förevigt tacksam för omvårdnads programmet.

Och där vet jag att jag behärskar hemlisch manouver på femåring. Tack gode gud

rosh hashanah

Judiskt nyår idag så ingen skola för min äldsta. Bra att de tar hänsyn till allas högtider tycker jag. Hur som helst, var hon hos en kompis större delen av tiden så jag rensade min garderob. Med det menar jag, la ALLA kläder på sängen och slängde en del, ska skänka en större del, men den största delen ska hem... Då provpacka jag, slängde lite till, så nu går det nog, speciellt om mormor o morfar får med sig lite också :)

Puss på ögat, <3

snurre sprätt

Har gymmat, varit på bio och pratat snurriga tankar med Amanda idag. Välbehövligt. <3

Puss på ögat, <3

Travel month, just around the corner

En manad och en dag kvar pa mitt Au Pair liv. Sedan ar det slut, forever. Blandade kanslor, och ooooj vad jag tjatar om det, men ni skulle bara veta vad det snurrar i kanslodelen av hjarnan.
BTW
Har ar min reseplan, Enjoy!!!
October:
16-23 HAWAII!!!
23 flyg till LA, en hotellnatt.
24-26 Grand Canyon tour, med tva stopp i Las Vegas
26 Buss fran LA till San Francisco
27-30 San Francisco
30-31 Flyg hem till DC
31-6 Gosa i DC
November:
6-7 Flyg hem till Sverige

Puss pa ogat, <3

till alla dom som korsat atlanten

Finaste Sofia och Caroline har nu varit här i en vecka! Gick fruktansvärt fort men vi hade så roligt! Visade runt i DC, Bethesda och vi träffade också mina vänner och hängde med barnen såklart. Så roligt att visa hur jag här det här borta i mina hemtrakter på andra sidan Atlanten!
Nu har tjejerna åkt iväg till New York, saknar dom redan, men inte långt tills vi ses ju. Om en vecka kommer mormor och morfar och då blir det sightseeing och helgen därpå blir det även NYC för oss. Eftersom min dator har dött kan jag inte bjuda på några bilder.
en månad och två dagar till Hawaii!! Fattar inte ett dugg att det är så snart.

Puss på ögat, <3

jag fattar ingenting, LW

Hur är det möjligt att jag sitter på ett flyg påväg till Sverige om exakt 2 månader? Då har jag tillomed redan varit på min resemånad! Craaaaazy!
Imorgon... IMORGON(?) Kommer Sofia och Caroline hit till mig i en vecka. Sedan kommer mormor och morfar i slutet av September... Kommer bli så underbart med båda besöken, fattar helt enkelt inte att det är så snart bara!

Idag var jag på baseball med mina värdkids och Ellen... Superbra kväll faktiskt <3

Puss på ögat, <3

tell the world, I'm coming home

Dagen kom, och nu vet jag det exakta datumet, skräckblandad förtjusning! Kom lite som en chock då alla fått vänta så länge på datum, men inte jag...Ellen var här (som lämnar DC om en vecka) och tyckte jag skulle in och kolla.

Så här är duet, datumet jag flyttar hem till Sverige efter drygt 18 månader i USA; onsdagen, 7 novemver! Lämnar dock DC den 6e Känns bra, samtigt som jag vet att det kommer bli supertufft!
But hello Linkan, jag kommer hem!

På fredag kommer Sofia och Caroline! Hur lyckligt lottad är inte jag:) iihp.

Puss på ögat, <3

dehär är slutet på resan, och början på en ny

med dig, med dig, med dig...

Linköpings egna Lars Winnerbäck var på hemmaplan igårkväll. Inte utan att jag velat stå mitt i vimlet jag med. Känslan är alltid oslagbar, hoppas ni hade kul-Alla jag känner som var där. Lyssnar därför på favoritlåtarna på repeat nu.

Igår var vi ute, fina vänner har jag. USA skulle inte vara detsamma utan er!!!
Imorse ringde Ellen och väckte mig, tur var väl det, så jag inte sov bort hela dagen! Vi åkte tillsammans med Amanda till Leesburg outlet. Jag fyndade på två par converse och en stor rosa duffelbag.... Ska ju trots allt börja packa ner mitt liv däri snart!

Puss på ögat, <3
RSS 2.0