I still want you by my side

Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera dagligen. Så ni får nöja er med att höra fler saker i ett och samma inlägg. Men så kommer ni få ha det tills ni börjar kommentera bättre, uhu jag vet att utpressning inte alls fungerar på dethär stället, men det är alltid värt ett försök! :)

Whatever! Hade jordens kanonkväll med mina tjejer i fredags. Lite förpartaj hemma hos Paulina, sedan drog vi vidare in och gjorde stan osäker.
Blev en såndär superlyckad kväll, (nästan rakt igenom) som man alltid peppar inför innan, jag gillar sånt! Så tack brudar! <3

Igår var det melodifestival, och det ska firas ordentligt varje lördag tycker jag. Så jag, Sofia, Maria och Sofie samlade ihop lite snaks och sågs hela högen hemma hos Sofia. Efteråt skulle vi se film men spenderade tiden till att babbla på järnet istället. Myspys, <3

Sedan har vi ju dagens händelser (superuppstolpat jag vet), som hittills har bestått av balträning. Jisses vad det börjar bli avancerat nu alltså. ett, två, kick, ett två, kick, ooooh vals, två tre, fyr, ett, två, kick... men kul är det!

Puss på ögat, <3

free falling

Har varit lite utomlands i några timmar, så ni har fått hålla ut lite här på bloggen! Men nu är jag backontrack från min lilla resa till Åland! Jag vet, men utomlands som utomlands!
Det var jag, mamma och Karin som tog oss i kragen och åkte iväg på en rikitg mysarkryssning, sådär sportlovet i all ära. Väldans mysigt var det att bara dra iväg med tjejligan en sväng! Gilla! :)

Mitt kap i taxfreen blev konstigt nog ett par converse! Lite udda att köpa skor kanske, men nu gjorde jag det, och är supernöjd! :)

Imorgon väntar utgång med tjejorna!
Puss på ögat, <3

years ago

Ska på nioårskalas hos min lillkusin idag. Diskuterade det faktum att han fyllde nio idag med Sofia. Hon uttryckte sig något i stil med "Oj, trodde att han var typ fyra" PRECIS så känner jag med. Lillen kan bara inte fylla nio år redan, det gör ju att jag också måste vara så mycket äldre, än jag trodde, eller nått? Haha, Nevars men börjar få lite vuxenångest.

Anyhow, grattis lillkillen på födelsedagen, <3 :)

Puss på ögat, <3

fireflies

Vaknade i mormor och morfars lägenhet idag med Hojjen och Linnéa efter gårdagens utekväll :)   Jomen det var kul, funderar bara på hur DJ:n tänkte med låtvalen?

Har såklart ägnat dagen ganska så segt, speciellt med tanke på att vi inte gick på någon balträning idag pågrund av insnöad partner, ;)
Så det blev muffinsbak för min del, skulle såklart ha tagit kort på dem när jag ansträngde mig så pass att jag fixade glasyr och allt till dem. Superfina, och jättegoda!
Ni kan ju få njuta av en annan bagares muffins här istället, kan garantera att mina blev minst lika fina om inte finare. Använde mig av hjärtformade formar till mina, SNYGGT!



Probably,
The best mixtape I have
And even all the bad songs ain't so bad


Puss på ögat, <3

Youth is like diamonds in the sun

Där har jag klarat av en vecka i skolan efter APU:n, ganska smärtfritt till och med. Har varit lugna gatan och nästan inget tjat om nya jobbiga grejer att lämna in
(som vi inte redan visste om) ;)  
Så nu är det sportlov och det känns fantastiskt, men ändå, ett sista sportlov, jisses böjar jag bli gammal? Jag inleder detta lov med en lugn fredag, som följs av en förhoppningsvis helt galen och superrolig utekväll imorgon med tjejorna!
Sedan får vi inte glömma balträningarna och verkligen inte min, mammas och karins lilla myskryssning onsdag-torsdag. Det kommer bli helbra!
För er som undrar så har jag inte glömt att jag måste plugga, men lämnar det utanför en beskrivning av sportlovet ;)

You spin my head right round, right round
Puss på ögat, <3

happy valentine's day

Glad alla hjärtans dag! <3
Har väl inte direkt "firat" denna dag något vidare. Men det roligaste idag var ju helt klart balträningen, det är kul och i mellanåt går det till och med bra! :) Yey!
Men inget vidare att veta att en stor hög med plugg som jag kunde varit klar med nu om jag hade varit lite smart, väntade när jag kom hem. Är fortfarande inte klar, men jag har faktiskt suttit med det sen jag kom hem så nu pausar jag faktiskt!

MEN, glad alla hjärtans dag mina vänner. Ni är suveräna! <3 :)

'Cause I'd get a thousand hugs
From ten thousand lightning bugs


Puss på ögat, <3

I’m not breaking

Igår var jag ledig, okej, det va nog de flesta men inte alltid lika självklart när man han praktik på sjukhuset! :) Men jag tog i vilket fall tillfället i akt och träffade Maria som jag inte sett på flera veckor, trevligt. Det fick bli en lång vinterpromenad och snöpulsande på tre timmar.
Härligt var det, ni kommer kunna beskåda delar av det på bilderna längre ner...

Dagen har jag spenderat till något enormt degande, skulle såklart ha pluggat eftersom jag var ledig idag med, men det blev dessvärre inte så mycket på den fronten. Så dagen fick passera fram tills 14 ungefär då jag i panik rusade in i duschen när jag kom på att jag skulle iväg till stan och senare på gymnastik med småbarnen och Johanna i Ljungsbro. Blev kul, som vanligt mycket tack vare Hojjen!



Och så måste vi ju ha en på gymnastikfröknarna:)


Puss på ögat, <3
RSS 2.0