You lift my feet off the ground

Spin me around

Livet har en konstig inverkan på en, händelser påverkar som sjutton. Men nu när båda fötterna är på jorden och allt känns ganska bra är det väl lika bara att ta vara på det.
Har därför träffat mina brudar idag på min lediga dag, blev lunch och skoshopping. Det gillar vi. Har även tagit tag i framtiden lite så att nått händer, känner mig duktig (:



Puss på ögat, <3

Trust me it would scare you

Idag är det val, och nej jag har inte röstat ännu. Tänker dock ta vara på mina vuxenpoäng och ge mig iväg till Tokarpsskolans matsal senare för att rösta! Direkt därefter ska jag ringa mina puddingar, Sofia, Caroline och Kerstin för en liten träff med den gamla, men oj så bra fyran. Ganska så värt om du frågar mig.

Samlar även ihop mina arbetsmyror Hojjen och Linnéa, ännu lite senare för att prata igenom helgen, känns bra!
Det blir en fin söndag har jag en känsla av!



Gotta beep out what I really wanna shout


Puss på ögat, <3

 

When violet eyes get brighter

En ledig dag som börjades på vårdcentralen. Har väl varit där en sådär fem gånger i hela mitt liv och nu är jag nästan stammis där med tre gånger på två veckor. Vilka kanonöron jag har, och dyra lär dem bli med, grejt!
Kompenserade upp morgonen med en lunch med Linnéa som hade ett par timmar till övers mellan sina två jobb, vilken arbetsmyra va? :)

Imorgon blir det utbildning med jobbet, och sedan ett morgonpass på fredag. Helgen hoppas jag spendera med dem bästa, och något kul ska vi göra. Känner att det kan behövas, så våga inte jobba i helgen folk, Cornelia behöver er! ;) <3

Did my words not come out right?

Puss på ögat, <3

Because you're doing it perfectly

Fotboll idag, det är match och jag ska inte spela. SNYFT! Men det är så det går när man är på Magaluf och lever livet, och sedan blir sjuk på det. Ingen träning = ingen match.
Ska i alla fall pallra mig upp och se när tjejerna krossar Mjölby AI! (:  Moahaha!

Tackar även Mikaela och allt trevligt folk som befann sig på hennes födelsedagsfest igår, trevligt med stort T!

Puss på ögat, <3

You used to smile

Känns inte bra. Var väl antagligen bra ändå, men det känns inget vidare.
BLÄ.

Puss på ögat, <3

I'm feeling like a star

Jag är på hemmaplan igen, och fryser tårna av mig. Konstig känsla att åka hemifrån på sommaren och komma hem till hösten. Tänk att så mycket kan hända på två veckor.
Två fantastiskt galet underbara veckor.
I lördags kom vi alltså hem till denna kyla, från ett betydligt varmare Mallorca! Och hur bra vi har haft det kan jag inte ens beskriva, men i korthet lyder det väl nått sånt här...
Två veckor med fem superhärliga tjejer i ett varmt land, slutar bara kanon.
Vi levde livet lite, och gjorde precis vad vi kände för, för dagen. Blev bad i poolen, bad i havet, solning på stranden, eller vid poolen. Kvällar på balkongen, på JOE's, eller inne i Magaluf med en hel massa party.
Och sen en massa därimellan som man inte kan sätta fingret på om man inte var där, och jisses så bra vi hade det brudar, THANK YOU DARLINGS! <3

...och så lite bilder såklart.






bästaste! <3
tack tjejer.

Puss på ögat, <3

RSS 2.0