Don't tell me it's not worth tryin' for

Här kommer en sanningens ord mina vänner.
Eller ganska många, men ingen idé att märka ord;)

LE hörni! Ni kan praktiskt taget rädda någons dag. Alla har väl upplevt dåliga dagar då allt är emot en och man vill allra helst ligga hemma i sängen och gråta av sig allt. Det är då vem som helst på stan brassar på med ett leende just emot dig och dagen är räddad. Har upplevt det själv så här talar jag från egna erarenheter. Så Le hörni det behövs!


en överglad tjej som bara inte kunde dölja sin glädje denna dag(:

Puss på ögat,<3

I was fine before you walked into my life



Puss på ögat, <3

why do I do that?

Fick en saknadsattack!
Saknar somrarna som alltid är mycket bättre än vad man inser just då. Saknar en speciell vinter, och en speciell sommar, men speciellt den speciella sommaren. Saknar en klass att gå i, då man träffar några av de bästa människorna på jorden varje dag. Saknar mina fina vänner, och dig.



Puss på ögat, <3

I am strong, when I am on your shoulders



Vill bara bevisa skillnaden på min nya hårfärg. Eller ny och ny, nu har väl alla sett det redan men det skiter jag i. NU ser ni i alla fall skillnaden, och det är skillnad. Däremot gillar jag att ni säger att det inte känns som så stor skillnad, för då ser det väl naturligt ut antar jag?
Jag är i alla fall galet nöjd.

Puss på ögat, <3

onepiece

Äntligen! Jag sitter just nu nyduschad i det största och skönaste plagget som jag någonsin har ägt. En sparkdräckt för vuxna, en unik mjukisdress! Världens bästa onepiece!
Är just nu lite trött efter jobbet, hur härligt var det inte då att slänga sig upp till Kärna servicebutik för att hämta ut denna skönhet, hem till duschen, och sedan, - Onepiece jump in.

http://www.onepiece.se/



Puss på ögat, <3

This might sound to you a bit odd

...but you own the place, where all my thoughts go hiding


old old oooold. men kände för det.

Jobbar som en bäver, är ledig i helgen, bara så att ni vet :)

Puss på ögat, <3

I wanna believe that we're a masterpiece



Vilken klass va?! En klass för sig. Fantastiskt!

Puss på ögat, <3

We're smiling but we're close to tears



HUR bra är inte den här låten?! Så galet grym, har lyssnat på den ett tag efter ett tips ifrån Hojjen. Men nu vet ni, nu är jag beroende. The Script, LÖV!

Puss på ögat, <3

drinking old cheap bottles of wine

Vem har haft en kanondag? JAG! Okej, det kanske ni med har. Men vill ändå säga att jag har haft en grym dag. Började med att träffa underbara Sofia i stan för en lunch, lövlövlöv. Sedan julklappsinhandling som faktiskt gick förvånadsvärt bra. Sedan förgylla en annan stackars människas dag som var superstressad, känns bra att kunna stå till tjänst när man själv går runt och shoppar så harmoniskt som det bara går.
Blev även en sväng upp till Universitetssjukhuset och lämna lite blod. Jag känner mig behövd och nyttig idag, skön känsla!



Puss på ögat, <3

jag såg mamma kyssa tomten

hejsan hoppsan fallerallera.

Har ni börjat köpa julklappar än? inte jag heller. Men inatt ska jag drömma om allt som ska inhandlas, så får jag åka in till stan imorgon och en gång för alla åtminstone börja lite.
En annan måste ju vara färdig med klapparna redan den 22:a december eftersom det är då jag är ledig och bara ska julmysa, så ingen sista-minuten-handling här inte. Varför ska jag då julmysa den 22:a och 23:e? Jo för julafton, juldagen och annandag jul jobbar jag, duktigt va? :) 



Puss på ögat, <3

glittrigare glim

Sitter just nu i ett nystädat hus, hur snyggt som helst. Snön ligger fint utanför fönstret, -vilken julkänsla. Det är dock fyrtioårsfest pågång här hemma. Mamma är det som ska firas och det blir nog heltrevligt med huset fullt av folk. Men eftersom julkänslan är på hög nivå hos mig så taggar jag inför kvällen med julmusik, och oj vad många favoriter det finns.

ge mig en svårknäckt nöt,
sötare gröt,
djupare dopp i grytan,
glittrigare glim
och grötigare rim
och mer Arne Weise i rutan.

Tackar även mina fina pinglor för igår och "halv åtta hos Hojjen". Ruggit god mat bjöd hon på och pressen är hög hos mig eftersom jag nu är sist ut med min meny. Läskigt!

Puss på ögat, <3

I can't live, if living is without you



tänk vad två små vänner kan föra med sig. glädje!

Puss på ögat, <3
RSS 2.0