I'm coming home.

Kan inte sova. Imorgon åker jag hem, till Sverige, till Linköping för två veckor. Underbart ska det bli. Är sjukt taggad, taggad på att kramas! Kramas med alla som jag har saknat så så sååååå mycket!
JAG KOMMER HEM! nej det har inte gått in ännu, kanske på Arlanda- lördag morgon, kanske då kommer det att gå in.


Puss på ögat, <3

I'm coming home.

Kan inte sova. Imorgon åker jag hem, till Sverige, till Linköping för två veckor. Underbart ska det bli. Är sjukt taggad, taggad på att kramas! Kramas med alla som jag har saknat så så sååååå mycket!
JAG KOMMER HEM! nej det har inte gått in ännu, kanske på Arlanda- lördag morgon, kanske då kommer det att gå in.


Puss på ögat, <3

It is all about us

Och där kom känslan lixom sköljande över en. Tror man ställer in sig på "bortafrånSverige-mode" här borta eller något. Men nu är det sååååå nära. Så nära till mina underbara Linköpingsbor, kramar, familjen, släkten,mitt rum, Puma, sena uppesittarkvällar och så vidare. Ni anar inte hur bra det känns att äntligen få ha er i mina armar igen, för en stund.


Hur många timmar är det nu mamma?! :)
Puss på ögat, <3

Cherry Blossom

Kanonbra helg! Åkte till IKEA på påskbord i fredags, gottgottgott, sedan hem till Emma som äntligen kom hem ifrån Hawaii. Fick träffa hennes supertrevliga kompis Linda också.
På lördagen åkte jag in till DC med Emma och Linda för att fota de kända Cherry Blossom träden, så vackert. Vi tog oss vidare till Georgetown så att Linda (som spenderade sitt Au Pair år i NY) fick prova Chipotle (AZUM, mexikansk snabbmat) och Georgetown cupcakes. Mötte även upp Felicia, FINT!

Idag firade vi Emma, som fyllt hela 22 bast. Åkte och köpte tårta, kort och ballong och knackade på dörren halv tio. Hennes värdfamilj släppte in oss så vi kunde tassa upp och väcka henne med tårta och Ja må hon leva'!  VÄRKLIGEN ZUPER ÖVERASKAD TJEJ- såhimlakul! Stack vidare till Tysons Corner och Cheesecake Factory för födelsedags middag.
SCORE på helgen!











Puss på ögat, <3

strawberry

Igår natt:
Vaknar vid tre tiden av en extraklump i min säng... E hade pallrat sig upp till mitt rum eftersom han hade en mardröm.
Gulle, <3

Annars har vi käkat jordgubbar och grädde till efterrätt idag då K tyckte synd om alla svenskar som måste vänta till sommaren på jordgubbarna. "Now you can tell your family that we have celebrated an early midsummer!"

Puss på ögat, <3

Aloha

Fick vykort från gulletussan på HAWAII idag. Tack Emma, men nu vill jag att du ska komma hem.
Saknar dig,


Puss på ögat, <3

Can't wait!

Pustade ut när mitt DS2019 låg i brevlådan i morse. Mitt jätteviktiga papper som jag måste ha för att förlänga visumet i Sverige om två veckor. Men nu har jag det, så allt borde lösa sig. Jätteglad över att ha förlängt i 6 månader, men ska bli jätteskönt att komma hem en sväng för att träffa alla nära efter närmare ett år. WIIIIIIIIIIE.



Puss på ögat, <3

SCONES - SKÅNE

Blev hem till Amanda idag på dagen för äta mysa med Ellens jättegoda scones! :)
Scones, Skon, Skån, SKÅNE! hahaha, ÄLSKAR BARA ELLENS dialekt. Stackars Ellen blir härmad av mig hela tiden, och Amanda kör: Skåne till Danmark-ramsan. Nej men vi gillar dig ändå ELLENPELLEN!



Hemma med barnen lekte vi utomhus hela dagen-kanonväder. Sedan världens godaste pizza och cupcake middag då min värdpappa fyller år, grattis! Vi satt utomhus till 8 hugget, Just nu; 21.30 är det 21 grader varmt. KANON.
Jag och K, lekte med en boll och två små studsmattor, så studsar man bollen fram och tillbaka, 57 blev dagens rekord. GIRLPOWER <3

Puss på ögat, <3

HAPPY BIRTHDAY

STORT GRATTIS TILL MIN 22-åring EMMA PÅ FÖDELSEDAGEN.
miiiiissss you, men på fredag kommer hon äntligen hem ifrån Hawaii, röd som en kräfta... eller brun, det märks.



Puss på ögat, <3

ZUMBA



WHAPP. ZUMBA är så himla roligt. Denna låten ovan är grym koreografi till på mitt gym! Dock i morse när vi kom dit var inte den vanliga instuktören där, så det blev nya låtar, koreografi och ännu mer shake!
Instuktören lugnar oss:
"Live out your moves, it's just us in here, right? Nobody's going to watch us."
HA! Sista tio minuterna, hade i stort sett hela gymmet flyttat sig till maskinerna utanför fönstret, för att sitta på- nejnej, ingen tittar.

Puss på ögat, <3

Sunday, March 18th

Lunchade med Amanda. Fro-zen-Yo, med Amanda, Ellen, Jossan och Felicia. Middag i DC med ett helt gäng sköna brudar! :) Tog oss sedan till the Mall, där vi bredde ut en gardin att sitta på, och mös där till solnedgång.
Och föresten; 11 månader idag! grattis till mig. Förstår knappt att det nästan har gått ett år. 11 månader i en kanonfamilj, stort tack till dem... (och alla andra, familj och vänner som stöttat så<3 love you)






Puss på ögat, <3

St. Patricks Day

Har inte firat mycket alls faktiskt. Men haft grönt på mig (så ingen har fått nyps med mig, HA!) ...och ätit en grön kaka. MUMS. Satt också ute i solen och brände mig, fint. Nu på kvällen tänkte jag sticka iväg till nån Irländsk pub eller så, men hela kretsen skulle visst jobba, så blev bara jag kvar. MEN vad livar inte upp då om lite shopping. Stack till Tysons Corner och införskaffade lite nytt. Faktiskt riktigt najs med lite egentid, tro det eller ej, blir inte mycket sånt.

Skön dag!


gröööööööönt!

blå t-shirt och svarta, fluffiga typ haremsbrallor. trodde jag aldrig, väldigt sköna.

blå igen, skjortliknande tunika.

Mycket nöjd med inköpen... förslag på hemreseoutfit kommer här: t-shirt som min värpappa köpte åt mig i Minnesota :):)


Puss på ögat, <3

little miss sunshine

woops. lite dålig update här. Har haft en toppenvecka med solsken (och då menar jag en sådär 25 grader), så man fått svagt med färg på kroppen. NICE! Barnen har vart gulligulliga. Plockat blombuketter till mig och lekt VÄLDIGT seriöst sjukhus när mitt knä började blöda ifrån ingenstans.
K, hoppade upp ur soffan: I got this Cornelia, I'm the nurse in the family.
E, springer lite nervöst fram och tillbaka med blöta servetter, Don't worry, don't worry.


Från det ena till det femte. Häromdagen kommer E jättestolt:
E:Cornelia, come and look at my new fjuther!
C:Your what?
E: My fjuther!!! (fortfarande glad)
C: uhm... sorry, I don't understand.
E: MY FJUTHER (jätteirriterad)
C: OOOOOOH, your theatre?!
E: YES (glad igen)


Går o tittar så har de tejpat upp mängder med papper på dörren med listor på vilka filmer som ska visas i deras theatre. GULLEPLUTTAR!

(har bilder men verkar inte fungera att lägga upp det just nu... kanske seanre)

Puss på ögat, <3

You want American?

I'll give you American!

Fluffenutter
Peanutbutter and marshmallowfluff on a sandwich. Yum? hihihihi..


Puss på ögat, <3

toner från en trubadur.

VÅR I USA!
Just nu; 23:12  19 grader varmt!
Idag; Shorts, linne, converse, rosa.vita.gula blommor, sommar doft! En liten klen linje där linnet var.
Så underbart!

min stoooora kille kan skriva så bra! (löjligt stolt)
for the record: med no girls- så räknas varken jag, mamma eller syrran. bara alla andra random tjejer som alltid hänger i vårt hus? ;) heee.
we love you too!




Avslutade dagen men liiiite fro-zen-yo, med Amanda, Ellen och Simone! MUMS
Hey Sverige- snart kommer jag hem på lite semester, wohooo så kul det ska bli att se er alla! <3

Puss på ögat, <3

the babysitters club.

Suddenly, I’m feeling brave.


Rolig helg, mestadels spenderad med två sötnosar!
Amanda och Ellen.




Puss på ögat, <3

Diary

hejdääääääääääääääääääääääääär!
Är på STRÅLANDE humör. Solen skiner och vi har 20 grader idag. Definitivt vårkänsla, (tillomed Svensk-sommarkänsla). Emma sticker till Hawaii idag och blir borta i två veckor. BUHU. Men jag är snäll och vaktar hennes hundar om dagarna. Ranger och Belle- gosigos!
Var på Zumba idag med- så.himla.kul. wiiiii!

Btw. köpte tidigare i veckan en dagbok, (som jag lovat mig själv sedan nyår). Bättre sent än aldrig. FINT!



Puss på ögat, <3

April '11- October '12 :)

My hostkids! <3
Haft en fin dag, när allt bara funkar. Vi hade jätteroligt tillsammans, på studsmattan, med videokamera och en handduk. E&K på handduken och sedan sprang jag dragandes runt runt, kidsen tjöt av skratt tills de ramlade av. Sånt är härligt! 
K till min telefon när jag filmade: HI CORNELIA, we are having the time of our lives, RIGHT?
Då kan man bara inte sluta med vad vi gör, och kör lite till.
Inomhus gjorde vi en AWESOME dessert enligt K. Tortilla bröd, smör, kanel och socker+micro=faktiskt väldigt gott. Svensk och kanelälskare som man är!


E's perspektiv. Rockport i somras!

Puss på ögat, <3

"Jag ser ut som en guldfisk"

Alltså, sååååååååååååååååå kul jag har med domhär tjejerna, VÄRKLIGEN! Här är en skitful video på Amanda, Ellen, Emma och mig- ENJOY!
Har hur som helst gråtskrattat sedan jag satte min fot i Amandas hus idag-fint liv!



Puss på ögat, <3

I LOVE YOU

Här kommer alla känslorna!
För snart 11 månader sedan åkte jag iväg till USA. Hela familjen checkade min packning 100 gånger, för vi var väl alla lite nervösa. När allt var klart kommer mamma med grädden på moset. En hög med brev- ett för varje månad. BRÖÖÖÖL, tjöt en skvätt redan då. Breven har innehållt påminnelser om födelsedagar, viktiga Sverige och USA-dagar som jag måste komma ihåg, och obeskrivligt fina kärleksförklaringar ifrån både mamma och pappa.

Precis nyss öppnade jag högens sista brev, "Öppna mig 1 Mars 2012"
Förvånad blev jag när jag fick se att det var ifrån min söta syster. Uj, hon kan skriva ni. Jisses, tårarna flödade. Och skrattet kom när jag läste: Jag började ju tjuta när du skulle till Magaluf i två veckor, VA FASEN!!!" HA, love you soooo much! <3
Tack älskade familj för en superidé! Trots skype har breven varit något annat. Skönt att ha ibland lixom.
love you!



(tur att en av oss är snygg i alla fall)

Puss på ögat, <3

American language and government.

Direkt från Baltimore. Har tagit oss igenom dag ett med sign language, government, idioms, psycology. Gillade sign language kursen. Fick lära oss massor Amerikanska användbara, som mindre användbara tecken.
Nu ska vi skönhetssova ända tills imorgon, skönt!


(snyggingar. bild snodd från eksuddens blogg: http://amandaanderssoon.blogg.se )

PS. Lycka till på Vasaloppet Pappsen.

Puss på ögat, <3

Verkligen, VERKLIGEN!

Har verkligen haft en jättefin kväll med Amanda, Ellen och Emma. Mycket skratt, mest åt mig men vafan. Imorgon sticker jag och Amanda på kurs. Och jag är verkligen, superkänd på min bensinmack, de vinkar tillochmed när jag åker, och lite kallsnack om allt vid betalning. OKEJ?!
Hur som helst har himlen öppnat sig och vi lär väl få paddla till Baltimore imorgon. Ska det regna, ska det visst regna på riktigt.

Idag när jag och K tittar på sound of music:
De visar en scen när man ser att de pratar om någon men man får inte höra något. Bestämmer mig för att spela lite goofy och sätter röster till vad som utspelar sig på TV'n
K vrider sig av skratt och säger sedan:

K:Cornelia, you are sooooooooooooooooooooo weird
C: that's why you love me, right?
K: haha, yeeah. (skrattar fortfarande)


allt för min lilla busunge!

Puss på ögat, <3

RSS 2.0