I don't mind spending everyday

out on your corner in the pouring rain.




Nostalgi lite här och var, låten, bilden. Hela jäkla albumet till och med.

Puss på ögat, <3

we're never gonna survive unless

we get a little crazy.



Puss på ögat, <3

I know everything changes

Ni vet hur en låt kan locka fram känslor och minnen? Det hände mig idag, BIGTIME. På ett positivt och skrämmande sätt. Satt där i godan ro på bussen och lyssnade på ipoden, plötsligt dyker "Sugababes- About you now" upp och jag inser då att mitt körkort firade ett år i fredags (vet inte varför just den låten, men lyssnade väl på den mycket då av någon anledning). Låter skittöntigt men fick verkligen dendär känslan som man hade när man precis klarat uppkörningen, underbart. Men kan ni förstå hur snabbt tiden har gått?
Är hur som helst fortfarande stolt över mig själv som klarade körkortet, dock lite sur för att jag inte firade med tårta eller nått gott i fredags, aja. Får pussa lite på kortet sen :) <3

här kan ni njuta av min körkortslåt: )


Puss på ögat, <3

The stars lean down to kiss you

Har bara fina dagar framför mig, och bakom mig. Kan också vara bra vet ni. För vissa saker lever man på länge!
Det var det med det.

Ni är bäst.

Puss på ögat,<3

If you ever loved somebody put your hands up

Åt en fantastisk middag på aioli med fin fina väninnor igår. Rekomenderas starkt kan jag säga, men ta med er någon eller några ni tycker om, det är då man kan njuta fullt ut, så ett stort tack tjejer. 
Behöver göras om!
Idag har jag varit hemma och slappat och kommit till insikt över en hel del, så här ska jag ta itu med insikterna en efter en. Ös lite självdiciplin över mig, tack! 
Matilda ringde och piggade helt klart upp mig med frågan om jag ville komma på ljusparty ikväll. Tackade ja, och har nu debuterat på mitt första ljuspary, lite fattigare men ett par vuxenpoäng rikare!:)



från och med nu.
kom igen nu för sjutton!

Puss på ögat, <3

With her head held high

Om det fungerade som jag ville så skulle jag visa er bilder från mitt paradis nu. Men nu fungerar det ju inte som det ska så det blir ingen visning. Även att jag och Karin tog en massa actionbilder på varann i backen igår.
Får bli senare då. För er som undrar om jag hade det bra eller inte, kan jag ju bara säga att jag njöt varenda sekund. Skidåkning är ju något som jag tycker är det roligate som finns.
Har även upptäckt längdskidåkning, så nu jäklar ska jag köpa ett par längdskidor och bränna fett i spåret! Eller nått ;) haha.

jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns


Puss på ögat, <3

tusen hål i nacken

Njuter av ledigheten i Tandådalen. Ett av mina smultronställen kan man säga. Här har jag vuxit upp två veckor varje år sen jag var tre, det är stort. Idag är det snöstorm så blev mest skidåkning på förmiddagen. Nu ska familjen Eriksson fokusera på kortspel, och för min del att vinna kortspelet. Har gått pinsamt dåligt för mig hela veckan i alla slags spel så nu jäklar.
Det är dock kvällsåkning ikväll så kanske blir lite offpist senare sen, värt med stort V så Värt.



Puss på ögat, <3

Happy new year 10/11

Är förmodligen omgiven av världens bästa människor. Detta årsskifte var det min tur att agera värdinna och bjuda till fest. Vilken succé! Allt tack vare alla fina människor som kom hit.
Började med middag tillsammans med tio av Linköpings bästa tjejor, härligt att ha alla samlade. Vi njöt av mat, efterätt och dryck.
Därefter rullade det in gäster en efter en och kvällen blev bara bättre. Kan inte annat än tacka er för en fin kväll. Ni gjorde helt klart starten på 2010 värt att minnas, trots spöregnet,
-som ingen vet var det kom ifrån :)

2010 har för mig varit ett kanonår, kanske ett av dem allra bästa åren, fjällen, bal, student, mallorca är bara några av höjdpunkterna.
2011 hoppas jag ska bli ett minnesvärt år med mycket vänner och drömmar som ska uppfyllas.


och så var det ju dethär med hjärtan som var ödet.
love you all.

Puss på ögat, <3
RSS 2.0