bara le för mig.

I helgen har jag slöat sönder.
Igår var det träning, och sen en välbehövlig fika med en underbaring till Linnéa.
Myspysigt :)  
Idag fick jag träffa två kära vänner vid namn Sofia och Clara, jordens kortaste promenad sen hem till Clara för att spela guitarhero world tour, riktigt roligt spel, och roligare blev det när jag tillslut lyckades spela en hel låt alldeles själv :)

Imorgon är det tillbaks till skolan som gäller.
Hej fem veckor?
Vart tog dem vägen?
Aja, jag hade en galet bra Apu-plats och det ska bli kul att träffa alla igen, <3

puss på ögat, <3

nothing will break me down

Det finns ljuspunkter i livet,
och var snälla att ta vara på dem.
Hemskheter får en att upptäcka andra sidor av sig själv och andra,
ta hand om er!

Annars har dagen varit suverän, en riktigt bra dag på jobbet, och ni ska veta att jag stortrivs! =D
Jag hade dessutom glömt att jag skulle spela match idag, men kom som tur var på det runt lunch. (a) Jisses vad mycket det ger när folk är positiva, jag blev riktigt glad av stämningen i laget idag!
Härligt med lite vinst också, självförtroende självförtroende! :)
Efter matchen ser jag ett välkännt ansikte skutta fram till mig på planen, vem är det om inte Julia. Blev galet glad över att se henne igen, eftersom det var ett bra tag sen sist, jag har faktist saknat min målvaktskompanjon!
Så för att summera dagen har den trots allt varit riktigt bra!

Puss på ögat, <3

Hoppsan!

Nemen oj, så seriöst allt blev!
Satt inne på msn förut när Clara tipsade om en lite rolig sida: www.funbeat.se
Där kunde man skriva upp hur man ville träna under veckans gång, sätta upp mål, osv. Så det roade jag mig med ett tag, skrev upp hur jag tänkte att jag skulle träna under nästa vecka och så! Men helt plötsligt hade jag blivit utmanad!
Clara hade utmanat mig i vem som kunde träna mest under en månad, så nu gäller det att ligga i! Jag kan ju inte förlora mot en tjej liksom ;)

Dessutom nämnde jag höromdagen att jag och Linnéa var lite partysugna, men Linnéa backade ur och så stog jag där helt själv med den känslan.
Så jag tänkte, någon måste ju vilja ha med mig på vad dom nu ska göra under kvällen, så jag loggade in på msn och visade tydligt att jag ville ha något att göra ikväll!
Det visade sig då att Anna erbjöd sig att bjuda in mig till hennes middag/fest?  Så jag antar att det blir till att åka dit ikväll även om det känns som att jag tränger mig på lite, aja, det blir nog kul! =D Tack Anna

Puss på ögat, <3

I should have known

Rolig dag på praktiken, men jag är något otroligt trött. Har jobbat 06:45- 15.30 tre dagar i streck nu, och det tär på en att gå upp jättetidigt och sätta sig på bussen mot US, men imorgon är det kvällsrunda, vilket innebär sovmorgon för min del, skönt!
Finns egentligen inte så mycket mer att säga, eftersom det är på sjukhuset jag befinner mig på om dagarna, men i helgen vankas det match och sedan melodifestivalsfinal med Hojjen och Linnéa tror jag?
Sen hoppas ju jag och Linnéa på lite party på fredag eftersom vi var lite festsugna, men vi får se hur den spenderas,  =D tahaa <3


var det såhär det skulle bli?

puss på ögat, <3

forever young.

Tankarna spelar mig ett spratt just nu känner jag.
Jag tänker alldeles för mycket, och egetlingen borde jag nog inte oroa mig, men nu gör jag det. Det var ju så jag visste att det var, måste säga att det känns som en ordentlig besvikelse just nu.

Men på tal om annat så sitter jag och pratar om sommaren med en vän på msn. Jisses, så härligt det är med sommar i alla fall. Trots att jag ändå ska hinna åka en gång till till fjällen innan sommaren kommer, längtar jag något otroligt dit nu. Det är det sista riktiga somarlovet, och det ska verkligen tas vara på.
Två veckor i turkiet, sedan hem och leva livet och invänta artonårsdagen :)
Och tänk er alla sköna sommarkvällar, när man kan vara ute till sen, sent utan att frysa eller skrämmas ihjäl av mörkret!
Underbart! <3
Sommar sommar, :)

Puss på ögat, <3

Tjat.

En ledig fredag för min del, eller, ledig och ledig, ska åka in till skolan sen o läsa matte C, snaaaark!

MEN, vilken vecka säger jag bara! Så himla kul och bäst allt känns med praktiken måste jag säga :)
Det började väl som vanligt, med alla vanliga sysslor och sånt, men sedan på tisdagen var ju tanken att jag och Tiba skulle gå på en videoöverförd bypass operation tillsammans med en massa andra studenter.
Men där sitter vi, och väntar på att dem ska börja, kirurgen kommer in och pratar om vad det är han kommer göra osv. Tiden går och vi väntar och väntar, och sen kommer de in och säger att de har tekniska fel så vi får helt enkelt inte se operationen, utan fick en 2,5 timmars lång föreläsning istället, en mycket bra sådan, men verkligen inte vad vi hade förväntat oss.

Men då är det ju så att jag är en unge född med tur, så dagen efter frågar min handledare om jag är intresserad av att vara med på en pacemaker operation. Vad trodde hon egentligen? SJÄLVKLART var jag intresserad! Så samma dag fick jag gå o byta om till blåa operationskläder, munskydd och en fruktansvärt ful mössa och var med under en pacemaker operation!
Det var skitkul och jättespännande! Doktorerna såg till att jag såg ordentligt och alla olika sorters systrar förklarade vad som gjordes!  Verkligen ingen svår operation eller så, men ändå!
bäst bäst bäst!

Nu har jag hoppat lite mellan alla dagar känner jag, men hoppas att det gick att hänga med i alla fall :)

Igår var det kvällsjobb som gällde och det var riktigt lugnt på avdelning 8 där jag befann mig just då, och det var skönt för jag var så jäkla trött i huvudet (a)

Men kanske lite nog snackat om min praktik, kan jag tänka mig att många kan tycka. :) Så för att byta lite ämne saknar jag många av mina vänner, classmates och "äldre vänner" så att säga :) Dessutom hoppas jag på en lunch på stan idag, eftersom jag lär vara ganska hungrig efter matten och jag orkar inte laga mat när jag kommer hem, tahaa!

Oj, tjat tjat tjat, kanske inget roande inlägg,
men jag var ju tvungen att ta upp allt som skulle kunna vara intressant eftersom det var ett tag sen jag uppdaterade här.

Puss på ögat, <3
RSS 2.0