South Beach, Miami. Florida

Vet att ni väntar spänt på detaljer om Miami, (själv väntar jag spänt på detaljer från hemmafronten, vet att ni har något att berätta) men det och bilder får komma när jag är hemma igen:) Nu ska jag njuta av familjens sällskap och fylla år så mycket man bara kan fylla år imorgon. 20 bast för sjutton, inte varje år.
Förövrigt ser jag ut som en pepparkaka överallt förutom i ansiktet där jag har fjällat och jag liknar mig själv med en chocolate chip cookie. Mamma tycker mer att jag ser ut som en hyena, tack mamma jag älskar dig också :) <3
MEN VEM FAN BRYR SIG, JAG ÄR I MIAMI!

Puss på ögat, <3

just give me a call

I miss you, you know I really do.
Men, dethär kan vara det bästa beslutet jag fattat i mitt liv. Åka som Au Pair, se världen, leva amerikanskt, leva livet :)
glad tjej, och oerhört nöjd för tillfället.
Till saken hör att jag nattade barnen för ett par timmar sedan, somnade och vaknade nyss. De kan vara för mysiga ibland. Bara för mig att tassa upp till mig.

Upcoming trips.
Miami
Maine
Massachusetts



that was it, for now.


Puss på ögat, <3

think we kissed, but I forgot

OJ OJ OJ, danza kuduro.
Lever mitt fina liv här i staterna och är lycklig! Utgång i huvudstaden DC igår, med Kajsa såklart. Körde tydligen med en jingel om min födelsedag, is coming up, när vi skulle in. Slutade fint med att någon undrade vilken låt jag ville ha för att fira min 21-års dag? Danza Kuduro såklart. Gör sig himla bra på dansgolvet, och en annan fick glädjeskutt i benen!
Utmattade som vi var idag drog vi till poolen, himla najs. Fick ryck och hoppade från trampolinen med resten av barnen, och simmade flera meter under vattnet. Avslutade dagen med att bjuda över Kajsa för att ladda Harry Potter batterierna. Såg del 1 av sista filmen eftersom det är dags att se slutet imorgon. Värt, som vi har väntat, och längtat.

Slänger in ett grattis till Sveriges damer som tog brons i FotbollsVM idag. Och ett stort WIHO till att min älskade familj landar i USA på måndag och kommer till mig på fredag. IIIHP. <3



Puss på ögat, <3

malmslättsbrudar

Ibland får jag ett infall och vill ha hit hela högen på studs. Ibland saknar jag ett gäng som hjärtat klappat för länge länge, och där det senaste minnet ändå svetsar sig fast i något så gammalt som när vi gräver guld i USA och you got what I want. love you guys.

'

Puss på ögat, <3

New Mexico

Checkar av delstater genom att mellanlanda? moahaha. Nejvars, men mellanlandade i Texas på vägen till New Mexico och i Colorado på vägen hem. Måste berätta att jag måste verka läskigt misstänkt eller något. Vem blev inte stoppad i säkerhetskontrollen påvägen dit om inte lilla jag? De checkade min väska tre gånger? Min äldsta tjej mimar genom glaset: "Are you okey?" och ser lite gulligt oroad ut för mig. Jag var jätteokej och tyckte att det var rätt komiskt att de stoppade mig. :)
I New Mexico chillade jag galet. Hade mest barnen på kvällarna och somnade brevid dem när det blev läggdags, mysungar. <3 Första dagen spenderde jag inne i Santa Fe med ett gäng damer på en rundtur, väldigt intressant. Guiden var störtskön!
Dag två hängde jag vid poolen i ett gäng timmar och förvandlades till en lobster, typ. Solen var lite starkare än jag tänkte mig. Resten av dagen spenderade jag med mina värdföräldrar i Santa Fe och sedan med min minsting och roomservice. Lyx.
Stort tack till min fina värdfamlj som tog med mig dit. tack!

Förövrigt vill jag bara säga hur vackert New Mexico är, eller i alla fall Santa Fe. Väldigt annorlunda kultur då det är spanskinspirerat till tusen. Husen är rosaorangea och bara fräna i allmänhet.
Landskapet är bergigt och mäktigt, var uppe på en topp lite snabbt en kväll och såg solnedgången, obeskrivligt.

Lite cowboy, ranch-känsla

Fick tag i en New York times, titta vilken fin artikel

New Mexico- Santa Fe


Sunset, ni skulle vart där, mäktigt i verkligheten.



Puss på ögat, <3

Just own the night, of the 4th of July.

Totally American. Har firat 4th of July idag, och precis som man ska verkar det som. Åkte med min värdfamilj till några kompisar till dem, träffade deras nya Au Pair Luzita från Syndafrika, mycket trevlig tjej.
Började dagen där med ett glas champagne och apelsinjuice. Struttade bort till paraden. Paraden bjöd på allt från Amerikanska brandmän till Bolivisk dans, massa godis, halsband och amerikanska flaggor. Störthärligt. Med barnens fulla goodibags och en amerikansk flagga i bakfickan gick vi tillbaka till deras fancy fancy hus. Barbeque, blå gatorade på mattan och mycket trevligt snack med Luzita. Sena eftermiddagen kom, och vi blev hemskjutsade för att sticka iväg till DC och fireworks med Kajsa.
Kajsa och jag sa hejdå till Luzita som skulle iväg med några andra kompisar och styrde stegen mot Capital. Där mötte vi upp Sandra, Emma, och Johanna. Satt vid vattnet och hade trevligt. Runt nio såg vi mäktiga fireworks precis bakom Washington Monument, snyggt!

Stor dag avslutades på ett milkshakeplace, med Kajsa såklart. Satt där, skrattade åt allt. Jag kände mig som en av karaktärerna i How I met your mother eller något. I alla fall lika awesome, man blir visst sån här. haha. Efter ett tag satte sig det perfekta paret i bordet brevid oss. Pratandes på svenska pratade vi och fantiserade om hur bra dom nog har det tillsammans. Eftersom Kajsa och jag är goda människor bestämde vi oss för att någon borde tala om för dem hur perfekta dom ser ut tillsammans. Fram och tillbaks slutade det med att jättemodiga Kajsa förklarar för dom att: Hey, we're from Sweden and were just talking about how good you two look together. We're trying to be more american and say what we're thinking about. De log sådär lyckligt, tackade så mycket och vi kände båda att vi gjorde deras dag lite bättre. Vi är bäst.

Parad



Luzita och Kajsa

Crowded, Washington Monument

The Capital

Johanna och Kajsa

Sandra och Emma

Notice: armbanden. Hade ett blått på andra armen

Kajsa och jag

Försökte hoppa, men denna blev bäst. Tro mig såg konstigare ut på alla andra bilder som togs.

Kajsa

Fireworks (blir aldrig bra på bild) dessutom dog min kamera efter detta.


Grym dag, Happy 4th of July!
Puss på ögat, <3

put a ring on it

Yesterday was great!
Kajsa lät sig dröjas i blåbärsskogen (bokstavligt talat) så fick tid till att skypea med två svenska pärlor, kändisarna Hojjen&Linnéa. Sent på lördagskvällen startade vi vårat partajande, slutade även sent, eller tidigt? En såndär perfekt utekväll när allt flyter precis som man vill, hela tiden. Vi dansade (grymt såklart), vi sjöng (even better) och stannade tills de bommade igen placet.
Idag hade vi en fin dagenefterdag med pool och filmkväll, at my house. Emma tittade förbi också, brun som bara den efter sin semester den lyxlirarn. På onsdag är det min tur att sticka iväg lite. New Mexico. :)

4th of July imorgon. Ska på parad och barbeque med min värdfamilj, kvällen spnderas med gänget på the Mall, i DC såklart. Fireworks.






Puss på ögat, <3

Follow if you want

Inleder faktiskt med något som inte har med USA eller Au Pair att göra. Minns ni Sara Bareilles? Love Song ni vet? Ska bara dra ett litet tips om en låt med henne från 2011. Uncharted.


Med det gjort känner jag mig redo att berätta om dagen, eller kvällen. Stack efter många om och men iväg med värdfamiljen till Nationals för att se Washington Nationals spöa Pittsburgh. Alltså, min värdfamilj är världsbäst, punkt och slut. Hade superkul. Käkade korv med bröd, pommes och nachos med varm ostsås, ruggit gott, onyttigt och amerikanskt, och totally the things to eat at a baseballgame.




Min souvenir: Washington Nationals, Zimmerman nr 11 på ryggen.


Puss på ögat, <3

I hope you know



Puss på ögat, <3

för jag kan göra det ingen gjort

Åhopp!
Lyckades då ta sönder min datasladd. Väldigt clever Cornelia! Men efter två sladdar som inte funkade och ett antal besök till alla data-affärer jag kunde hitta, så överlistade jag tillslut HP och beställde en, på hp.com. Kunde visst inte bli enklare än så :P 
Sen jag hörde av mig sist så var jag på midsommarfirande i DC med Kajsa. Vi blev dock väldigt försenade med metrosar som körde lite för långt och så. Kul att träffa lite andra svenskar i alla fall, och Kajsa och jag stressade inte för 5 öre och hade en fin dag.
I veckan har det blitt bio, mycket pool och studsmatta med barnen, och mycket häng med tjejerna. Caroline kom hem från Jamaica, brun som bara den. Vänta ni bara tills efter Miami...

För att ni ska ha lite koll på mig, här kommer mitt sommarschema!
Baseball imorgon.
4th of July på måndag, blir coolt. Parader och grejer.
New Mexico med min värdfamilj nästa vecka.
Mamma, Pappa och Karin kommer hit den 22/7
23/7 Miami :D
28/7 Min 20 årsdag, stort i Sverige inte lika stort här. haha.
Familjen är i DC i en vecka.
Maine med barnen i en vecka.
Massachusetts med värdfamiljen.

ooooch så lite bilder...
en på Kajsa

och en på mig, när vi åkt för långt med metron Midsommardagen, men allt var chill. Lägg märke till våra blommiga kläder :)

Utsikten från picnicken.

Kajsa på Pf Chang.

Jag på studsmattan, bilden tagen av min minsting.


Puss på ögat, <3








RSS 2.0