never say never

Lugn, lugnare, helg. Har jobbat och slitit hela veckan, och fick vara "huvudansvarsundersköterska" igår, yeah go Cornelia! Klarade i alla fall av jobbet nästan helt själv. Så när helgen väl kom kände jag att jag var värd att lugna ner mig lite. Dock sitter jag här nu och känner hur det rycker lite i festarnerven, men det får bli någon annan helg, thats it!  :)

Har dessutom kört en massa bil idag, för jag och mamma belönade oss med en juicepress då vi var värda det av en viss anledning. Sedan blev det stan med två favoriter. Brum brum, håll er inne, Cornelia har körkort ;)
Jag älskar helger.



Puss på ögat, <3

keep it real

Yey, har varit ledig idag, och har gjort mycket mindre än vad jag borde. Men liiiite plugg blev det iaf, och satt hela tiden och suktade efter fotbollsträningen. Var riktigt peppad på träning, så det blev förståss en stor besvikelse när smset kom om att träningen var inställd. Men nej då, inte deppa ihop här inte, stack iväg och tränade med mamma istället, tummen upp!

Tog även bilen under dagen för att hämta mitt "riktiga, hårda" körkort, har ju fått nöja mig med en papperlapp tills nu.

Imorgon, torsdag och fredag är det dagsjobb på praktiken som gäller vilket innebär, jobbstart 06:45 så jag kanske ska ta och röra mig mot sängen nu. Godnatt, <3

Puss på ögat, <3

Walking on sunshine

Händelserik dag, och ändå har jag inte varit en enda timma på praktiken idag, har varit ledig. Nej för idag stog helt andra saker på schemat, och främst uppkörning. Det gick vägen så nu har jag körkort och får köra en bil alldeles själv, känns lite knasigt, men helt fantastiskt ändå!
Efter uppkörningen mötte jag upp mamma och lillasyster för att leta balklänning, och JA jag hittade the one så att säga. Den kommer bli super med underkjol o hela paketet, NÖJD! För att ändå fixa allt till balen på samma dag bokade jag tid hos frissan till baldagen och makeupfix! 
Så, för att skryta lite till så kunde dagen inte ha blivit bättre! Skönt att det är så ibland :)


Tänkte att jag kunde bjuda på en skrattretande klassiker från mig och Hojjen, kunde inte låta bli att flina!
tsss :)

Puss på ögat, <3

breathe easy for a while

Vissa saker sitter djupt. Riktigt långt där inne kan man hitta saker som lockas fram läskigt lätt med lite passande musik. Så här sitter jag och har världshistoriens största nostalgiångest. Ganska vackert och fruktansvärt på samma gång faktiskt.
På något sätt har jag en känsla av att det har med nån slags åldringsperiod att göra. Kan man ha en sådan när man bara är arton och ett halvt? JA, när man tar studenten och måste jobba som alla andra vuxna i sommar får man det. Punkt slut.
Nu ska jag lyssna på bara några nostalgilåtar till, sedan ska jag försöka bli mig själv igen :)

Dock ingen av nostalgilåtarna,
men fint är det.
Natasha Bedingfield

I bruise easily
So be gentle when you handle me
Theres a mark you leave
Like a love heart carved on a tree
I bruise easily
Can't scratch the surface
Without moving me


Puss på ögat, <3

true.

Hej alla fans!
Jag ska inte bli så långrandig idag. Men vill börja med att tacka Anna, Johanna, Linnéa och Matilda för gårdagen. Var ju superroligt som vanligt och det är nog det jag ska börja förvänta mig i sådant sällskap, att det blir sådär superkul varje gång. Det går ju inte att misslyckas. Så tack tjejor! <3 :)

Idag väntar dessutom bio med en annan, mycket saknad favorit, Sofia. Tanken var egentligen att vi skulle se 2012 men den verkar ju ha slutat att gå eller något så det fick bli Old Dogs istället, komedi. Men vafasen allt blir väl bra i det sällskapet tror jag, och lite humor har vi inte dött av hittills! :)



Bilder ifrån gårdagen får bli försenade för jag är fruktanssvärt oteknisk :)

Puss på ögat, <3

happy new year, 2010

Jisses! Det är ju nytt år! Ett varmt välkomnande till tvåtusentio får vi säga, och ta farväl av det ändå ganska så fantatiska året tvåtusennio. Men det kan ju alltid bli bättre utan att behöva klaga alltför mycket, så låt oss göra 2010 till det bästa någonsin, okej?
Firade årsskiftet i Tandådalen med Linnéa och la´familia! :) helmys var det! Hela veckan var dessutom helmys och jättehärlig, med så mycket skidåkning man kan önska sig. Underbart!
Väl hemma var vi i söndags, aningens vemodigt att lämna Tandådalen, som vanligt. Men eftersom vi bara var två av tre bollar som befann oss i fjällen var den tredje ett måste att träffa idag. Heltrevligt som vanligt och det fanns en hel del att diskutera, gilla!
Imorgon vankas planering med åtta tjejer inför sommarens utlandsresa, ujuj vad jag är taggad! Har en känsla av att tvåtusentio kommer att bli helgalet! :)




Puss på ögat, <3

RSS 2.0