look into my eyes.

Hunted forrest people!!!
Det var jag, fyra tyskar, några okända amerikaner och en skog. Javisst ska halloween upplevas till fullo när man har chansen. Blev därför en två timmars bilfärd för 20 minuters, skräck och asgarv. Kostymer läskigare än andra. Men motorsågsmassakern slog alla. Skrämde slag på mig och trodde han skulle såga av mig benet, det slutade med att jag kramade en tjej som jag känt i typ fem minuter så hårt jag kunde!
Annars har jag hängt på pumkinpatchen och skolparaden idag. Halloween är najs.


Puss på ögat, <3

Call your girlfriend



Här har ni något som imponerar på mig.
Snokade förståss runt på Karins blogg och snodde den :)

Puss på ögat, <3

I want some more.

(skulle publicerat detta i helgen men Emma skulle skickat bilder, ni får helt enkelt nöja er med några få så länge)
Så hade en fin fredag med kidsen och Emma på pumpkinpatchen. Hö-lass, pumpor, häxor, djur, caramelapples,- you name it. We did it all. Träffade sedan min superhypade Kajsa på Cheesecakefactory, kul tjej alltså- ni anar inte:)
Lördag är lika med fotboll och party. Fotbollen gick väl okej. Vi förlorde, men mina skills sitter på plats, så är nöjd ändå. Utgång med Emma, gaaaaalet. haha, säger väl att ni skulle vart med ;) höhö.
Tänker inte tjata mer, här kommer lite bilder.

Mina favorituttryck på engelska:
that makes sense och
like.
förstnämnda, -försök att få det låta lika bra på svenska, går inte.

Och så förståss, grattis till min fina pappa som hade födelsedag nyligen!:)




Puss på ögat, <3

Only time will tell

Möttes av himmelriket när jag kom hem till Emma idag. Svenskt lösgodis från hemmakväll, -HEAVEN! Hon hade ju haft sina föräldrar på besök. Tur som man har, är ju Emma en schysst tjej så smakade några (eller rätt många) bitar. SMASK!
Sedan stack vi till HalloweenExpress och kollade in galna kostymer. Man får dock inte ta kort där inne, annars skulle jag lätt ha gjort det   (sorry Sofia) ;)
Hämtade kidsen och vi hade en superfin dag, lek och glass i parken sedan iväg till en annan halloweenaffär för att köpa spindlar. Efter nogrannt övervägade av bästa sort av spindlar åkte vi hem och satte dit dom i spindelväven. Hösten här är verkligen underbar, 20 grader någonting. Har endast jeans på mig för det är någon slags principsak i oktober, annars är det faktiskt fortfarande shortsväder.

Imorgon ska Emma och jag åka till en pumkinfarm. Bilder utlovas.






Puss på ögat, <3

You would not believe your eyes

Skön helg. Lite chillidill med Johanna både igår och idag. Chill alltså, inget party- men najs lixom. Började lördagen med en timmas fotboll med min värdfamilj. Skulle egentligen kolla på grabbens träning, men eftersom han inte ville, spelade vi lite allihop.
Sedan blev det mer allvar och jag stack iväg för att spela med mitt lag. Arsenal FC USA, alltid lika roligt och verkligen härliga tjejer. Måste tyvärr rapportera om en förlust idag. Oh well.
Imorgon ska jag på Halloweenparty med mina kids. Har en lite halvfärdig häxkostym, medans min äldsta tjej även fixat kostym till sin American Girl doll, matchande och allt, duktigt! :)


FOTBOLL! Såhär ser jag ut, i min jersey och mina självlysande strumpor :)


Söta Johanna och Kajsa tidigare i veckan. Alltid så underhållande, bowling och allt!


Puss på ögat, <3

Swenglish, huh?

Here it comes. My first post completely in English. No judgement, okey?
Living my awesome Au Pair life, and I think I decided to go as a Witch for Halloween. To match the kids,- the cutest black cat, and coziest spider you could find -EVER. Trust me.

The Halloweenparty invataitions starting to take place in the eventfolder on facebook.
It just has to be USA!
My wingman, however left me for a week in California. What's California compared to a workout week here, with me? Huh Kajsa, HUH?
But I have Johanna and Dominique, so will probably hang out with them, since even Emma chose to leave us for a weekend in NY, come oooon people?

Saturday is soccerday- gameday. Woop, lets do this ladies!

Tomorrow I'm gonna spend some time in Linköping, skyping with my sweet cousins. <3



Kiss on the eye, <3

We got all the memories

Om tjugofem dagar tänker jag sitta på bussen påväg till New York för första gången sedan i April?! Tänker inte skämmas ett dugg att jag inte åkt tidigare. Jag har ju inte direkt suttit still i DC sen jag flyttade hit ialla fall. Moahaha.
Det absolut bästa med det är att jag åker för att möta upp fina Hojjen och Linnéa. 25 freaking days! WOW. Kan inte fatta att jag äntligen ska få träffa dom igen efter drygt 6 månader. Vi som i stort sett satt ihop i närmare fyra år innan detta. Ahw, I just can't wait!!!
Känns underbart att de ska vara här i hela 2 veckor dessutom, förhoppningsvis tröttnar jag så hejdåandet inte blir så smärtsamt som sist. Risken att jag tröttnar är dock 1 på 1000. Darn!

Imorgon ska jag och Kajsa boxa bort fettet på våra kroppar. Ny vecka=minst fem dagar av träning, blod, svett och tårar. Typ alltså,-en annan är ju blåslagen efter det legendariskafotbollsmatchen i lördags!




Puss på ögat, <3
the worlds greatest.

It's all for the best, of course it is.

thank god it's friday! (or saturday- whateveeeer)
Utgång med fina Johanna och Kajsa igår. Back to normal på något sätt. Hade kul hela natten lång tills fötterna värkte. Hem till mig, - au pair crewet lixom. Där man ska hänga, och brudarna sov på soffan.
Vaknade upp till en onormalt irriterande väckarklocka vid 10 tiden.
Bara att inse att jag hade en fotbollsmatch som väntade. Sjukt nervös och tröttare än någonsin stack jag iväg för min första fotbollsmatch. VILKEN SUCCÉ!
Vi var skitbra, -jag var skitbra! Här har man haft uppehåll i snart ett halvår och hoppar runt som en groda i målet. Vinst med 4-0. Nice job ladies!

Imorgon drar vi till Georgetown en sväng, förhoppningsvis också jakt eter en halloweenkostym, förslag- någon?



Puss på ögat, <3

I’m having fun don’t put me down

This time baby, I'll be bulletproof


Flyger här på mitt au pair-livs moln. Tycker jag tänker lite mycket ibland, men för sjuttsingen vad bra man har det. 2011 kommer utan tvekan vara ett år att minnas. Living the dream lixom! Tänker uppdatera ickevetande läsare att jag ska till Denver, Colorado i Januari -s k i d å k n i n g.
Vem har besökt så många platser under ett år? Aaaaah,  love my life!

Förövrigt är det shortsväder här igen, och snart blir det gymmet och bränna fett.
Med Kajsa såklart.


Puss på ögat, <3

WORK OUT!!!

Vård av sjuk pojk idag. Stackars liten har hosta så han låter som en säl. Blev film, varm choklad och naptime idag med andra ord:) Med Zumba på träningsschemat fick det bli gymmet på kvällen istället. Tuffa som vi är smög vi oss in i Yoga rummet (som vi inte ens vet om vi får va i själva utan instuktör, men vafan). Här kommer smakprov vad vi ska ta med till Svedala såsmåningom. Längtar tills på fredag så det blir ytterligare ett pass.








Där hr ni några otrligt graciösa moves. Bättre ska det bli, men så himla roligt.
Ser fram emot skypeandet med Hojen imorgon, efter ett för kort samtal med Linköping tidigare idag....

Puss på ögat, <3

If I said my heart was beating loud

Lekt singelmamma hela helgen. Körde som en gasell mellan fotbollsträningarna i lördags, stod under paraplyet och huttrade, och blev stolt när lillen var med hela träningen första gången och stora tjejen gjorde hela 3 mål, bäst är ni. Spelade fotboll med det barn som inte hade match för tillället för att hålla värmen.
Temperaturen mellan fredag och lördag skönk alltså från 75 grader fahrenheight till 47, över en natt. Det betyder från shorts och linne till jeans,tröja och jacka. Deprimerande, har varit poolväder i stort sett hela September och nu står man här och fryser? Aja, Svensk som man är borde man väl vara van vid kylan. Minns för hundra år sen i högstadiet när jag var den enda som aldrig (oavsett väder) frös.

Så efter kalla timmar på fotbollsplanen blev det varm choklad och chokladbollsbakning. I morse tog jag med kidsen till The original pancakehouse och vidare på teater. Mys. Har även delat min säng med kidsen genom halva natten två nätter i rad. Klagar dock inte, rätt mysigt faktiskt :)

Avslutade denna söndag med middag på The American Tap Room med Kajsa och Sandra. Blev också efterrätt(er) med Kajsa, såklart. ;)
Imorgon fortsätter vi med träningsschemat, Zumba it is. Förra veckan blev det minsann träning varje vekodag, lets do this again!



Puss på ögat, <3

Gravity

Mina kära svenskar! Låt mig presentera Antigravity Yoga. Yoga har aldrig varit något för mig. Jag är fotbollsbrud in i benmärgen vilket också visar sig i mina onaturligt stela muskler.
Idag fick jag en rejäl aha-upplevelse i antigravity yogan på mitt gym. Det är alltså, yoga i en hängmatta typ. UNDERBART. Skönt, roligt och jobbigt på samma gång, och nog känns det, framförallt i armar och mage. Dit ska jag defenitivt gå tilbaka. Allra helst med min alltid så trogna träningsbuddie- Kajsa som man bara var tvungen att mima "Bulletprooooooof" till mitt under classen.
 



Nu passar jag barn, käkar chips och ser på en romantisk komedi i min ensamhet. Fint.

Puss på ögat, <3
RSS 2.0