graduation

Student 2010, det är helgalet.
Mössan är beställd och den blev hur fin som helst.
Men var tog åren vägen? OP1SB, OP2SB, OP3SB.
Jag vet att det "bara" är hösttermin och fortfarande 2009, men vi vet ju att tiden kan springa iväg när man har roligt. Lite studentångest har man allt, vad ska jag göra sedan lixom?


Allt som jag kan vinna om jag vågar
Allt jag kan förlora om jag vågar

Puss på ögat, <3

Hurt

Säsongens sista seriematch avbröts mitt i för att mitt lillfinger inte ville sitta som det skulle längre.
Blev lite kamp om bollen och då studsade mitt lillfinger ur led.
Helt fascinerad måste jag säga att jag är över hur fruktansvärt ont ett litet finger kan göra. Tänk att slita knät ur led, det finns ju inte hur ont det måste göra.
Så hur som helst kan ju iaf inte jag fortsätta spela med ett finger ur led, eftersom jag är målvakt. Så det blev akuten med tårarna rinnande ner för kinderna, dels för att det gjorde sjukt ont, dels för att jag missade slutet av säsongens sista match. Snyft!
Det komiska var ju att jag och Hanna, innan matchen precis hade pratat om att vi borde ha en andramålvakt ifall jag inte kan spela av någon anledning, och jag föreslog att vi skulle träna upp henne till målis. Vem var det som sedan fick ta på sig handskarna och ställa sig i mål när jag åkte om inte Hanna :) så tack Hanna!

Väl på akuten var det en himla väntetid och jag funderade seriöst på att bara slita tag i fingret på egen hand, och hoppas på att det skulle sätta sig till rätta på så sätt, men det vågade jag inte. Så jag fick sitta kvar.
När jag sedan hade fått reda på att fingret var ur led, väntade jag mig åtminstone lite smärtlindring så att det inte skulle göra så fruktansvärt ont, men icke! Jag såg väl ut som en riktig kämpe eller något, så han sa inget utan gick bara fram och drog till fingret och jag skrek för full hals o tjöt som ett litet barn! Bra Cornelia 18 år! :)
Nu sitter iaf fingret på plats och jag har en fjuttig liten skena med tejp runt fingret, så lite för den smärtan, ser hur löjligt ut som helst :) men antagligen behövlig.



Annars har helgen varit bra, med hemmakväll med familjen i fredags och fika+spelmys med Johanna och Linnéa igår! Gillade dock inte klumpen i magen, som kanske inte alls borde vara där.

Puss på ögat, <3


take a risk, take a chance, make a change

Du har ingen aning, och det är det absolut värsta.
Något gör man ju som är så fruktansvärt fel, men nu ska jag ta tag i det.
Du ska få se, och jag hoppas på en förändring för min egen del.

I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes until I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway

Out of the darkness and into the sun
I won't forget all the ones that I loved
I gotta take a risk, take a chance, make a change
And breakaway

Puss på ögat, <3

give me your hand and you will see

Igår var jag spontan och träffade en del kända ansikten.
Lite upp och ner, med hela kvällen. Men det mesta var positivt.- bättre än att sitta hemma :)
Dagen har till allra största del varit slapp men, har hunnit med en mysfika med Hojjen och Linnéa, sånt som alltid uppskattas!

I never saw it happening
I'd given up and given in
I just couldn't take the hurt again
What a feeling

Love burns brighter than sunshine




Puss på ögat, <3

haircut



Linda klippte mig och Maria idag,
hon fixade lite lockar också, gulligt :)
Tack Linda!

Puss på ögat, <3

I've hurt myself by hurting you

I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself
by hurting you.
Blir det bra såhär? Jag skulle inte tro det! Punkt.


För att göra vad som helst för att slippa plugga har jag idag storstädat mitt rum. Jisses vad rent det blev, för jag tog mig i kragen och dammtorkade också, åh vad jag är duktig!
Städade fram lite minnen, och även bort några, som dock har lagts i tryggt förvar på vinden. Kände att det var dags med lite förändring i mitt lilla rum så jag sydde en gardin, tänkte att det var lite dags eftersom vi har bott i dethär huset i mer än två år och jag har inte haft en gardin förrän nu.
För er som inte vet så har jag mitt rum i  källaren och en gardin blir därmed inte lika nödvändig, eftersom fönstren är så små, men tyget har legat och skräpat i garderoben i två år så jag tänkte att den skulle få göra lite nytta :)
Så nu är alltså rummet fint men min hjärna är inte mycket klockare på matte C tyvärr. Men lite har jag iaf hunnit plugga så jag hoppas att allt sätter sig ordentligt tills på tisdag då jag har mitt första matte C prov, håll tummarna tack? :)



Detta fann jag i mina gömmor, ett sånt där baoutakort från Sofia och Linda på min 16- årsdag :)

Puss på ögat, <3

When you smile, I’m reaching for oxygen

Det är lite mycket historia just nu. Jag tycker att det är roligt med historia men inte när man får läsa texter ifrån 1700-talet. Med det ständiga innehållet, "åh ack om det nu ändå vore" eller liknande tjafs, jag fattar ingenting.
En enorm historia läxa har vi fått, med några sidor i boken + frågor och sedan denna obegripliga 1700-tals text med lika obegripnliga frågor. Men, det är tydligen sådant som man helt enkelt ska kunna, så jag får väl ägna lite tid åt det sen trots allt.

För att tänka på min egna historia var det alldeles för länge sedan jag klippte mig och det står snart överst på listan att fixa till. Det dessutom alldeles för nyss lovet började, ändå är det redan slut, hur går det ihop?
Men det positiva med att lovet är slut och om de månaderna gick sjukt snabbt är väl snart höstlov, och sedan jullov med julafton, nyårsafton, och Tandådalen. Jag läääängtar har jag nämnt det?




So it comes a bitter end
Guess I blew it once again
Still I haven’t learned my lesson well
I can’t get over you



Puss på ögat, <3

make it in time

Jag sa ju att jag aldrig blir sjuk!
Var ju som sagt o fikade+bio igår med Hojjen, heltrevligt som vanligt.
Men under kvällen började mitt öra göra fruktansvärt ont, och jag hörde knappt något på det ena. Bussresan hem ifrån staden blev sedan en plåga, jag fick verkligen behärska mig för att inte lägga mig ner på bussgolvet för att börja stortjuta.
Väl hemma kastade jag mig i soffan för att få ut mina aggressioner, med att börja stortjuta!
Pappa (som iförsig inte är doktor) drog slutsatsen att jag har fått öroninflammation på min förkylning. Lixom öroninflammation, det fick man ju bara när man var liten?
Men med några ipren i kroppen mår väl även örat ganska hyfsat för tillfället, och jag laddar inför match!
Jag hoppas verkligen att jag mår så tiptop som det bara går ikväll, så att jag kan prestera på bästa möjliga sätt under matchen mot Hemgårdarna.

För övrigt har jag ägnat lite tid på skistar.se idag för att jag inte kan sluta längta efter vintersäsongen i Tandådalen. Såhär blir det jämt staxt efter sommarlovet för min del, att jag längtar sönder mig efter snö och snowboard. Kanske för att man letar efter nästa höjdpunkt efter sommarlovet? :)


Lite svårt att åka i Stora Backen som det ser ut nu tycker jag, men ååh vad jag längtar till jullovet och nyårsveckan!

Puss på ögat, <3

doubtful

Helt hopplöst.
Jag och Hojjen kan verkligen inte bestämma.
Detta har pågått i timmar.
Någon som känner igen sig? =D

Och jag vet att ingen kommer att kommentera, men jag vet att ni läser, så jag skriver,
men kommentera gärna :)



Puss på ögat, <3

bump in the road

Det är lycka, för snålisen Cornelia som inte har tagit sig i kragen ännu att ta sig ut för att köpa Erik Hassles skiva som jag har tänkt göra så länge nu.
Men nu finns det iaf 12 låtar med den favoriten på Spotify! Jippi!

See I'm wrapped around your finger
I'm digging in the dirt
I'm so deep into this shit I can taste the earth
'Cause you're running me in circles
I'm running out of breath
But you ain't gonna stop 'til there's nothing left


För andra uppdateringar om mitt liv:
så ska jag träffa Hojjen idag.
bli frisk.
och spela match imorgon. taggad till tusen :)



Puss på ögat, <3


I've been asleep for a while now

Nej, jag är inte sjuk, det händer inte.
Kan alla som känner mig nu vara vänliga att instämma?

Men, igår hände det omöjliga.
Jag hade under dagen kännt vissa smärtor i halsen, men inget farligt tänkte jag. Men under sista lektionen orkade jag knappt sitta rakt i min stol.
När jag kom hem hade jag feber, som också steg under kvällen, så hemskt, för jag känner mig så otroligt eländig när jag är sjuk, och speciellt när jag får feber. Stackars min familj. ;)
Så idag fick jag stanna hemma ifrån skolan eftersom jag fortfarande hade feber i morse. Halsen smärtar fortfarande och febern går på ipren för tillfället, så jag hoppas den inte återvänder. Måste verkligen gå till skolan, har inte tid att missa något just nu.

Så hur har jag då spenderat denna sjuklingsdag, jag har sovit och knaprat halstabletter omvartannat, kollat på det välkända sjuklingsprogrammet TV-SHOP, och snyftat mig igenom Ciderhusreglerna.
Inte så kul, och man kan ju knappt äta något pga. halsen,- jobbigt.




I'm the best one of all the kids.

Puss på ögat, <3

RSS 2.0