Vi drar till fjällen

Imorgon drar jag med familjen, mormor o morfar, min vän Linnéa och Karins vän Johanna till Tandådalen. OM vi har längtat, men det har gått fort och nu är det redan en hel veckas snowboardåkning som gäller för mig och Linnéa! =D Så jag vill bara säga att jag kommer sakna er här hemma, och Gott Nytt år på er! <3 



Puss på ögat, <3

christmas eve

Hoppas nu att alla hade en superfin julafton. Det hade i alla fall jag och jag är väldigt nöjd med dagen. Hela släkten i stort sett var här. Vilken innebar alla morbröder med respektive, småkusinerna, mormor och morfar, farmor och farfar, farbror, och familjen så klart.
Eftersom småkusinerna var med, var det ju tomte som gällde även om det bara är en av dem som fortfarande tror på tomten. Hon var ganska skeptisk efteråt också kan jag meddela:) men gulligt var det.

Imorgon blir det en tur in till stan för att kolla in mellandagsrean med Sofia och Sofie. Trevligt. Jag är egentligen inte ute efter nått speciellt, men man vet ju aldrig vad man kan finna för fynd!

Resten av morgondagen går nog åt till packning eftersom familjen åker till fjällen på söndag. Linnéa ska med, och det kommer bli grymt.
Vet ni vad jag gör? .... lääängtar!


Puss på ögat, <3

Merry Christmas

Nu blir det ett jättesnabbt inlägg för jag ska straxt rusa iväg till TV:n för att se och spela bingolottos uppesittarkväll. Håll tummarna för att jag vinner miljonen ikväll är ni snälla :)
Vill bara nämna att julstöket med brudarna här, var supermys och det var jättetrevligt, så tack för det tjejer. Och sist men inte minst vill jag önska er en riktigt God Jul. <3



Puss på ögat, <3

I'll give it to someone special

Fyra dagar kvar till julafton, en vecka kvar till fjällen, en vecka och fyra dagar kvar till nyårsafton, jippi! Det känns verkligen helt okej, speciellt när man har blivit belönad efter den långa hösten med ett smaskigt jullov. Jag ska njuta, det är ett som är säkert, för sen vet man ju inte hur många jullov till man får :)

Imorgon kommer tjejerna hit för att göra praliner, oh my, önska oss lycka till! ;)



Me, I guess I was a shoulder to cry on

Puss på ögat, <3

song for a friend

Jag citerar min kära vän Hojjen, när jag hade uppmanat folk att inte glömma bort min blogg.
"att glömma bloggen är som att inte fira julafton! omöjligt :)"
Kände att jag behövde lägga upp hennes visdomsord för mitt eget egos skull, känns bra! Haha. Tack Hojjen :)
Annars kan jag ju meddela för er att jag har jullov nu och det är fantastiskt skönt, sedan väntar fem veckors praktisk. Vilket betyder en himla massa veckor borta från skolan, helt okej :)



Puss på ögat, <3

we are golden

Det nalkas juletid även i skolan, det känns! Endast en lektion idag, och det tog vi vara på, för jag och Maria åkte raka vägen hem för att äta pizza och prata, prata, prata. Jisses, hon är bra ibland alltså, eller okej jämt, men ändå :)
Som ni ser här till vänster har jag fixat en nedräkning till studenten, oh my, inte alls långt kvar nu. Men bara för alla som har missat det så har jag och Maria gått i samma klass i tretton hela år när vi tar studenten. Snacka om att ha något och hänga i julgranen, för det är stort.

"det är ju skönt att få känna att man är någonstans ifrån"
japp, jag citerade som aldrig förr, haha.



Puss på ögat, <3

What about if that was you

Lars Winnerbäck gjorde helt klart denhär veckan.
Det är nog så att jag måste erkänna, han sitter starkare än någonsin i mitt musikhjärta nu, för torsdagen var helt klart grym. Jag är fast! :)

Har dessutom ägnat mycket tid åt luciafirande i veckan. För vi tog vårt projektarbete till oanade höjder och lussade hela fyra gånger på äldreboendet som vi samarbetar med. Tack alla tjejer som hjälpte oss, tre i ett luciatåg hade blivit lite magert. Så tack, ni var kanon!
Sedan var det ju lucia i skolan också, helroligt det med. Vi fick till och med rusa bort till Elsa Brändstöms med. Så 6 luciatåg på två dagar, ganska skickligt :)

 


Nu är det äntligen helg och jag ska inte ta det lugnt för jag ska plugga hela helgen, men det är ändå inte hela världen för nu är det bara fem skoldagar kvar till jullovet! Wie!!!
Och så måste jag bara nämna att ultimatumet ifrån min körskollärare till fredag känns inom räckhåll. Skönt :)

When it was good
We were sitting on top of the world


Puss på ögat, <3

Man saknar inte sånt som man har

Det börjar dra ihop sig, Lars Winnerbäck på torsdag med en, bokstavligt talat, hel hög av favoriter. Jag tror att det inte kan bli annat än suveränt. Så Lasse, se till att vara grym på torsdag, jag vet att du kan ;)  , för dethär har vi väntat på hela hösten! :)

observera den svenska rubriken, yey, det var inte igår!
Puss på ögat, <3

they can never have yesterday

Fredagen levde så upp till gårdagens rubrik, save tonight!
Ett enormt tack till min suveräna vänner, som gjorde kvällen, big time, visst blev det en ganska grym kväll?
Förfest hemma hos Paulina ute på vischan, sedan skjuts in till storstaden där utgången blev splittrad men rolig. Får väl ursäkta mitt lilla utbrott? om det är så man ska kalla det, men det var oron som talade lite. Så tack igen brudar, det är världsklass på er! <3

Puss på ögat, <3

Save tonight

Fredag!
Äntligen den efterlängtade helgen. Inte långt kvar till lovet heller, tjoho livet är ganksa lätt just nu! Ikväll blir det 18- års firande för Paulina som fyllde år i måndags, förfest och sedan krogen! Det lär blir kul :)
Har även hämtat lite musikinspiration ifrån min vän Sofias blogg, Save tonight- D-lete Funk K, men eftersom jag inte är så teknisk får ni endast klicka er vidare till hennes blogg här. för att lyssna på låten :) Ganska peppad faktiskt!

Så grattis Paulina i efterskott, och ha en bra kväll allesammans!



Puss på ögat, <3
RSS 2.0