shine, shine, shine.

Om man skulle ta o göra som alla andra?
Skriva några rader om praktiken :)
Jag kan ju inte säga annat än att jag stortrivs. Kanske är det lite mycket att lova efter två dagar, (eftersom jag var ledig idag), men dessa två dagar har verkligen gått bra!
Dessutom är jag sjukligt förvånad över mig själv, när jag började praktiken tänkte jag att:  "jag kan ju fan ingenting" , men det ska ni veta, att när man väl står där så ploppar ju alla möjliga kunskaper upp i huvudet, och det känns ju galet kul att man faktiskt har lärt sig så mycket som man faktiskt har :)
Det är ju självklart mycket som de snackar om som jag inte fattar en gnutta av, men då frågar man o lär sig helt enkelt :)
Lite positiv mot sig själv måste man väl vara ibland, eller hur?  tahaa!

Igår var det ju lite kul också när jag träffade på Tiba i omklädningsrummet, det var då hennes första dag! Vilken sötboll alltså, synd bara att vi inte verkade vara på samma avdelning?
Well, imorgon är det en ny dag, eller snarare kväll med arbete, och då ska jag gå med min andra handledare, hoppas att det går lika bra som de två första dagarna! =D

Puss på ögat, <3

You know, I'm dying to have you around.

Jag vet inte vad som har hänt!
En ny, mer spontan Cornelia börjar träda fram mer och mer.
Igår satt jag här hemma, hade inga större planer över helgen direkt, och så får jag ett sms av Paulina som undrade om jag ville komma på fest. Jag funderade i några minuter och tackade sedan glatt ja, åt erbjudandet. Ringde runt till ytterligare ett par vänner, Hojjen och Bollen som också kom dit.
Mycket roligt :) tack.
Under kvällen fick jag ett erbjudande till, nämligen att följa med Hojjen till Stjärnorp (idag, och fråga mig inte vart det ligger) och gå på en fest idag hos hennes vän. Där rann spontanheten ur mig totalt eftersom jag faktiskt hade lovat mor och syster att se melodifestivalen tillsammans med dem idag.
Hade verkligen varit jättekul att vara där, o träffa lite godingar som man inte sett på länge, osv. men fest två dagar i rad och sedan ett följade 8-årskalas dagen efter kändes väl sådär. Dessutom börjar APU:n på måndag och då vill man ju känna sig lite fräsch! =D

Så  som sagt, hemma kväll med mello blev det för mig idag, mycket mysigt. Man fick ju dessutom marrängswiss och det slår ju nästan allt i min mening, - SÅ GOTT!

Och jag får ju inte glömma, som jag nämnde tidigare, ska jag ju på 8- års kalas imorgon. Min "lilla" kusin David fyller 8 ÅR!!!! Helt sjukt vad snabbt tiden går, det känns som igår vi var där i Stockholm och hälsade på honom när han endast var en vecka gammal, och så vipps har ungen blivit 8 ÅR!
Men tack och lov har familjen flyttat hem till Linköping igen, det känns ju skönt att slippa åka ända till Stockholm för o hälsa på dem numera!

Förövrigt vill jag att ni som läser min blogg, visar vilka ni är.
Så skriv erat namn och en liten kommentar är ni gulliga.

Puss på ögat, <3

La La La Laaa

Hej alla fans! =D

Dagen har hittills varit en toppendag, åkte med bussen 11:12 i förmiddags för att köra ett tungt bodypump pass. Och ja, jobbigt var det, så in I, jag tror jag la på lite för mycket vikter i mellanåt, men det är bara bra såhär i efterhand :)
Efter träningen vandrade jag mot H&M där jag köpte lite hårfärg så när jag kom hem färgade min underbara mamma ljusa slingor i mitt hår, så nu är jag blondie! eller inte =D haha, lite ljusare är det väl iaf. jag är nöjd!

I kväll ska jag åka till mina småkusiner i lambohov o vara barnvakt, det ser jag fram emot! Inte för att jag älskar att bossa, nejnej, utan för att man faktiskt FÅR leka när man tar hand om mindre barn ett tag.
Jag får välja mellan 8- åriga pojklekar eller 4,5- åriga flicklekar. =D  taha, ! 
Var ett bra tag sen man va i den åldern :') sorgligt nog.

Det allra bästa med dagen är att det iaf känns som att man har gjort något, det kan kännas ganska risigt o bara ligga i ett hörn o uggla hela dagarna. Men nej, det heter ju sportlov av en anledning och jag har faktiskt rört på fläsket varenda dag på lovet hittills, tummen upp till mig! =D WOHOO!

ursäkta för ett rörigt inlägg, men jag hade inget flyt idag! (a)
puss på ögat, <3

alla hjärtans dag...

... började med träning med fotbollslaget på studio fitness, det blev bodypump! Kul och jobbigt i ett. Egentligen är det konstigt att man ändå kan känna att det är kul när det smärtar i musklerna av mjölksyra, men jo, jag måste faktiskt säga att det var riktigt roligt.
Därefter tog jag bussen hem, och tog en lång dusch och åt god mat, och lite kladdkaka som min syster och hennes vän hade bakat, god med rinnig, dom hade nog glömt någon ingrediens ;) tahaa.
Sen rullade dagen bara på, hur slapp som helst, jag somnade tillomed mitt på dagen till en film, det var längesen man kunde känna sig så pass avslappnad, jag älskar lov!
Vid 18 snåret vart det dock fart på mig när jag fick ett sms av jocke som tyckte att jag skulle komma på fest till honom, men min mobil gjorde uppror och ville inte fungera så jag kunde inte svara, dock skrev Paulina till mig på msn sen, och det var ju en jäkla tur, för det var bara att äta lite med familjen, fixa till sig lite, o sen sätta sig på bussen mot joakim :)

Det var verkligen helkul, så tack för att ni hörde av er, och till alla som var där :)
<3

Sen helt plötsligt var klockan ett och då skulle man börja röra sig mot resecentrum, och där var min buss 17 minuter försenad men det gjorde absolut ingenting eftersom sällskapet bestod av Sofia, Jakob, Natta och Simon, trevligt :)

Puss på ögat, <3

heart.

LYCKA!
Nu är jag sådär jätteglad som man blir när man har väntat och väntat, men aldrig riktigt fått veta.
NU VET JAG, vi har väntat på att få reda på var vi ska vara på APU:n och verkligen ALLA ville ju självklart vara på sjukhuset, då resten av platserna i stort sett var på demensboenden.
Men jag då, som tydligen har fötts med tur (och ingen kärlek, höhö) fick precis som jag ville och hamnade på sjukhuset, och inte var som helst utan på kardiologen!
SÅ tack för det, nu vill jag bara ha en trevlig handledare och trevliga arbetskamrater så blir allt KANON.

puss på ögat, <3

thoughts

Ibland vill jag bara ta tag i dig,
ruska om dig,
och försöka få dig att förstå,
hur fantastisk du faktiskt är.

Puss på ögat. <3
RSS 2.0