Borta bra...

... men hemma bast!
Har haft en kanonbra resemanad, men ar sa glad over att fa komma hem (till DC) imorgon! Dock sent, sa missar trick or treat med barnen. Tur for dom att jag har halloweengodis med mig till dem :)
Bor just nu pa hotell vid flygplatsen da jag egentligen skulle akt ikvall men SANDY stoppade upp en hel den hon. Aja, har gottat mig med chatt med mamma, och chicken alfredo I sangen, lyx!

Tackar och bockar till alla inblandade pa min resa <3
Om en vecka kommer jag hem till Sverige, PA RIKITGT! finns sa manga jag langtar till. wiiieehooo!

Puss pa ogat, <3

Sandy

Jag älskar San francisco, men pa onsdag är planen att vara hemma i DC igen, och gå trick or treat med de finaste värdbarnen.
Men om Sandy får bestämma verkar jag bli kvar har. Hur bra det än ar att resa, vill jag verkligen hem till.mina gulletussar i tid. snalla sandy lamna östkusten i fred. tack!

Puss på ogat, <3

ååh åka busss.

Pavag till mitt efterlangtade san fransisco!!!! Ar framme imorgon bitti. Forst ett stopp i LA. Borjar fatta att jag kommer hem snart!
Ska bli så gosigt! Langtar efter er <3

Puss på ögat, <3

hawaii

Aloha!
Hawaii ar underbart vackert! Pearl harbor ikväll surfing imorn. Pretty awesome!

Puss på ögat, <3

Some nights

Har haft en bra helg. Evelina och jag funkar bra ihop, vilket har underlättat enormt! Känns dock konstigt att vara "den gamla Au Pairen" och att jag snart ska lämna min gulletussar. Ofattbart, längtar redan tills nästa sommar...
På tisdag bär det iväg till Hawaii, LA, Las Vegas, Grand Canyon och San Francisco. Väskorna är i stort sett packade, SOM JAG HAR LÄNGTAT!

my number one, favorite song... right now.  

Puss på ögat, <3

one last official day

Tills jag är arbetslös, arbetssökande, föredetta au pair osv. Läskigt hur snabbt det har gått. Nu har jag bara måndagen innan jag åker på min efterlängtade resemånad... Tur att jag kommer tillbaks till mina kids wn sväng till innan det blir Sverige time :)

Idag har jag visat Evelina hur man kör till skolan och träningar. Gick superbra. Sedan har vi lunchat, hängt med värdfamuljen och varit på bio. Mycket trevligt.

Puss på ögat, <3

Au Pair byte.

Idag välkommnar vi Evelina hit till Bethesda! Hon kommer vara min värdfamiljs nya au pair! Ska bli roligt att träffa henne, jag och E ska snart iväg och hämta henne från bussen. Hello flashback 1,5 år!

Puss på ögat, <3

NEW YORK CITY BABY!

Har haft kanonbra dagar med mormor och morfar! De var forst har i DC, sedan nu i helgen var vi i NY lor-man. Alltid lika harligt att besoka den underbart enorma storstad. Hur som helst, akte pa en kvallstour, sag ground zero; sa himla fint och maktigt att man nastan ville grata en skvatt, gick pa mamma mia musikalen pa broadway, och strosade i Central Park.
Tack finaste mormor och morfar for besoket, <3

Idag ar det tva veckor kvar tills jag aker till Hawaii, sjukligt taggad... kanner mig valdigt vard en sadan spektakular resa!!!
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie,

Konstigt ocksa, att packa.. Packa ihop ett liv pa ett och ett halvt ar, packa ner au pair livet for gott. Konstigt ar det...
Kommer sakna mina vardbarn som en tok, de sota sma tokarna, <3
btw... min trasiga dator ar pavag till sverige, sa blir inga bilder,

Puss pa ogat, <3
RSS 2.0