525600 minutes

Vaknade upp med två snygga blondiner på soffan. -Emma och Kajsa. Igår blev det utgång, vilket var mestadels fint! Imorse var vi hungriga såklart och Emma önskade sig ett Diner. Så åkte in till DC och IHOP. Mums...
Iklädd min  nya Calvin Klein tröja blev det för varmt. Hej 22 grader i november?! Hängde lite på Marshalls och Target, sedan hem.

Kajsa fixar inför utgång

Idag på vår framsida, fin dag!

Emma och Kajsa på IHOP.

Observera termometern, (och Emma i backspegeln)


Ikväll ska jag till Cheesecakefactory, (surprise?) med Emma och Kajsa för att träffa Kajsas kompis Jana som hälsar på. Trevligt.

Puss på ögat, <3

Thanksgiving weekend

Så igår var det thanksgiving day! Vi firade tillsammans med en annan familj- vänner med min värdfamilj. Kanske inte så traditionellt, eftersom det blev en heldag på en bar/restauang. Men vad sjuttsingen. Har man aldrig firat thanksgiving så vet man ju inte hur det "ska" vara. Vi åt i alla fall turkey, så-himla-gott, och berättade vad vi var tacksamma för. Annars var det mycket snack, öl och football. Tydligen precis så som thanksgiving ska vara,- så antar det blev rätt traditionellt ändå! Trevliga människor!

Fredagen efter thanksgiving är "black friday", vilket betyder REA i alla affärer. Så jag, Kajsa och Johanna packade in oss i bilen och åkte till Leesburg outlet. Galet mycket folk,- jag menar kö ut på motorvägen för att komma in på infarten till outletet.
Hur som helst, fin dag, kändes snarare som en sval sensommardag i Sverige än den 25:e november.

Leesburg


Puss på ögat, <3

TACK

Ni är så fina.
Alla mina nära ska ha ett stort tack, tack för att ni finns, peppar och stöttar. Här borta kommer man lite till insikt vilka som finns där när det väl gäller osv.
Jag är tacksam för gamla som nya vänner. Att min familj och mina släktingar är bäst i världen.
Superglad över att jag tog steget och åkte hit, och för att min värdfamilj måste vara den absolut bästa USA har att erbjuda. TACK

Den ni, här avlöser högtiderna varandra.
Thanksgiving imorgon, spännande. Återkommer med info!



Puss på ögat, <3
if I don't have you.

Det är okej att vara avis.

jag är nästan avis på mig själv nämligen.
GE MIG JANUARI!


HAAAAAAAAAAAAAA! jag ska dit. Hur excited?!?!!
EXCITED!!!!

Puss på ögat, <3

happy birthday!

Hojjen och Caroline!
Hoppas ni får en superfin tjugoårsdag, med massa paket och såklart en tur till systemet;)
Stor kram, saknar er tjejor!

Puss på ögat, <3

We are smiling, but we're close to tears


Grattis Cornelia! Sju månader i USA. Då åker världens absolut finaste Johanna och Linnéa hem till Linköping igen, och man ska visst bestämma sig om förlängning. Panik, ångest, spänning, lycka?! Ah, blandade känslor.

Fina två vekor har jag haft hörni. Ni känner ju till Johanna och Linnéa vid dethär laget. VILKA KOMPISAR, det säger jag bara. Mötte upp tjejerna i New York den 4:e November. Ren och skär lycka. Återföreningen blev som på film med en springands Cornelia i hotellkorridoren och totalt kastade mig in i armarna på dom. Blev ett härligt lyckotjut från oss alla och hela lobbyn stirrade. KANON.
Vi gjorde New York över helgen och stack sean hem till DC. Här blev det alla mina favoritrestauranger, shopping, rundturer i DC, promenad vid Great Falls och snack in på småtimmarna.

Avskedet idag blev inte lika smärtsamt som sist, men klart fällde jag några tårar. (passade även på att gråta ut ordentligt på bion igår okså,-breaking dawn) Kommer sakna er så himla mycket, men vi ses ju snart igen:) Tack för jättehärligaveckor tjejor. Love you!
















Puss på ögat, <3
Sit talking up all night.

the empire state of mind

Six months and sixteen days.
Imorgon är det dags för New York och att ÄNTLIGEN få träffa alldeles underbara Johanna och Linnéa igen. Det har gått fort men känslorna kommer rusa när jag ser dom igen.
Blev helt till mig igår när vi hämtade Kajsas kompis Jenny häromdagen, så mer taggad Cornelia får man leta efter. Finns inte ord för hur mycket jag har saknat dessa tjejer, even though så känns det helt osannolikt att jag ska få ha dem här i hela två veckor.

Bloggen lär antagligen få vila lite när dem är här, men ett o annat ord kan jag nog slänga in.


Puss på ögat, <3

laugh out, when you strike your pose

Vad vet ni inte... hmm. Som jag nämnt tidigare var denhär Halloweengrejen så sjukt mycket mer än pumpor och trick or treat. Väldigt roligt dock, tycker det borde var mer USA i Sverige.
Så i lördags tog jag och vikingrna Emma och Kajsa oss an Georgetown och vad dansgolvet där hade att erbjuda. Har adrig i mitt liv sett så långa köer och mycket folk trängas på en och samma yta. Eftersom vi var så tuffa vikingar trängde vi oss före nästan hela kön och kom FAKTISKT in. Kul tjejer = kul helg.

Sedan kom måndagen och äntligen dags för trick-or-treat. Med utklädnad upp till öronen stack vi iväg på jakten efter tonvis med godis. Kidsen var sötast i grannskapet, men jättekul med alla kostymer för att inte prata om hur pyntade alla trädgårdar var. HelloAmerica!

Nu till kvällen stack jag och Kajsa iväg till Dulles airport (efter lite knöl med bil i Kajsas familj) eftersom hon skulle hämta sin kompis Jenny. Självklart ställer man upp med AuPairmobilen. SÅ HIMLA KUL FÖR KAJSA. (I just CAN'T wait until FRIDAY- Hojjen och Linnéa.) BTW detta hände vilket är dödskul, få se om ni hänger med:

Kajsa gå in och letar efter Jenny, när hon plötsligt hör i högtalarna:
KAAJSA SVAHN?!? Jag är här och väntar på dig,
Vid Gate 15. I'm at GATE 15. KAJSA!

(Samtidigt som hon hör detta ser hon Jenny komma emot henne.) ÅH SÅ ROLIGT, dog lite. och blabla bla, jättelångt inlägg här kommer bilder.








Puss på ögat, <3
this friday night!

RSS 2.0