Virginia Beach var ett segertåg

hejhopp.
Nu har ännu en helg passerat men denna inte vilken som helst, utan Memorial weekend. En helg då Amerikanarna hedrar alla som har kämpat för deras land, vilket ger en extra ledig dag.
Därför stack jag iväg till Virginia Beach med, Emma, Amanda, Kajsa och Malin. Skönt gäng och underbara dagar. Fick bo hos Emmas värdfamiljs farföräldrar och blev behandlade som kungar. Sjuk fint hus precis vid vattnet, de hade även en jaccuzzi som vi flitigt använde. En riktig sommaridyll.
Lördag: Beachen
Söndag: Busch Gardens, Amandas födelsedag. (Även min fina morfars födelsedag, och mors dag. GRATTIS)
Måndag: Hemma vid huset, bad, sol, jaccuzzi, gunga, åka hem i bil utan AC och äta mat hos Emmas värdfamilj som hade cookout. TREVLIGT.

Bilder säger mer än 1000 ord. Så kolla på bilderna och lägg på 1000xlyckad helg så får ni rätta känslan. Tack till mina fina tjejer för ni är så otroligt roliga att vara med.



Puss på ögat, <3

coming up.

I HELGEN ÅKER VI TILL VIRGINIA BEACH!
och på söndagen blir det nöjesfältet Busch gardens, värd varenda sekund av det känner jag!!!




Puss på ögat, <3

make an effort

Allt för mitt och mina vänners välmående.
Tennis wednesday people!



Puss på ögat, <3

Lillasyster

Den 26 juni- 9 juli kommer min fina lillasyster hit på besök för andra gången... UNDERBART<3



annars har jag hängt med Emma och Kajsa på dagen, och med Ellen, Simone och Linnéa på kvällen, OCH fått en parking ticket.
Imorgon: Tennis Wednesday!
Puss på ögat, <3

SHE'S BACK

NU SKA NI FÅ HÖRA.
Träffade Emma tidigare på dagen och fixade våra naglar på manikyr ochpedikyr på salong. Det var hemmafruarna (au pairerna) vära efter en helg av hårt arbete. ANYWHO, så bestämmde vi att vi skulle ses på kvällen. Senare började det trilla in sms efter sms om att det blir Amadas lya ikväll, och Ellen verkar ovanligt ivrig att jag ska komma.
Eftersom mina värdföäldrar kom sent så funderade jag på att strunta i att åka ett tag. TUR VAR VÄL DET, att jag åkte.
Hemma hos Amanda sitter vi i godan ro och snakcar om mina naglar, när Emma ringer och vill bli insläppt. Slänger en snabb blick på Emma, och bakom henne kommer igen mindre än vår otroligt saknade KAJSA!!! Skrek nog till lite, eftersom det nästan var ett spöke som kom, och släppte väl ut en liten lyckotår med.

Till saken hör att alla tjejorna har vetat detta utom jag för att jag tydligen skulle ge roligast överaskningsreaktion. TOTALLY SURPRISED LAIDIES, good job. Och väldigt välkommen tillbaka KAJSA. 6 veckor får vi! FINT!



Dagen blev nästan som födelsedag med värdföräldrar hemkommna ifrån Louisiana och Hong Kong med t-shirtar och klocka. Manikyr och Pedikyr, Kajsa, och apelsinkrokant.

Puss på ögat, <3

WEEKEND

Helgen med kidsen själv är över. Gick bra, och blev mycket kvalitétstid, men skönt att dela "vårdnaden" med förädrarna igen! Stora tjejen hade fotbollsmatch, och stack sedan över till en kompis för att ha ett "lemonade-stand"! Jag hade hjälpt dom med att baka brownies och skyltarna. Så tog dit lillkillen för att shoppa lite. Mys. Igår planterade vi blommor och åkte till Zoo't. ZUPER AU PAIR, känner ja mig som, så de så!





Puss på ögat, <3

friends forever

Titta vad jag fick på posten idag, från min gulliga Emma. Kan inte beskriva hur tomt det kommer bli i juli när hon åker hem. I ett helt år har vi känt varandra, time flies!





Puss på ögat, <3

Tennis Wednesday

Började dagen med tennis i ett par timmar, med Emma, Felicia, Ellen och Amanda. Sjukt kul, vana vi har börjat med. Nyttigt med för den delen.
Imorgon kör jag på Zumba och sedan springtur till Bethesda och hem. Nu jäklar börjar visst det nya livet.

Puss på ögat, <3

1 year

Idag, för ett år sedan träffade jag Emma första gången. Därför firar vår vänskap ett år idag, och det firades såklart. Vi bakade Svensk jordgubbstårta och bjöd in Amanda och Ellen.
Så mycket fina minnen under detta året:) Ni skulle bara veta hur rik man blir av att vara Au Pair. Vänner för livet får man.




Grattis också till min lilla kusin Sara som fyller hela 8 bast idag! <3 



Puss på ögat, <3

JUST SAY'N

YOU GOTTA LOVE AMERICANS. AMERICA.
kan inte komma över hur vänliga och hjälpsamma alla är i detta landet.

Puss på ögat, <3

ER

17 missade samtal ska man inte ha. Då får man möta upp fyraåringen på akuten, panik!!!! Ringa, ringa mejla alla som måste veta. Tack Emmsi min klippa,
Femton stygn blev det, plutten! <3
Idag har vi ätit isglass hela dagen, förutom när vi sov eller åt frozen yoghurt, eller tittade på Curious George.



söta, "get better soon" cards.

Mina värdkids är så awesome!

Puss på ögat, <3

Short

VIRGINIA BEACH PÅ MEMORIAL WEEKEND BOKAT!
med fina tjejerna, Emma, Amanda och Malin.

Imorgon blir det tennis.

Puss på ögat, <3

Do not fear, summer is here

Fotbollsmatchen i lördags gick bra... Jag försov mig dock, men när jag väl kom dit (sist) var det bara 6 andra där. Nämen då resten var sjuka eller försovit sig, så var det bara att ställa upp med 7 spelare mot ett fullt lag. 0-0 blev det, och vi hade grymt försvarsspel. Good job ladies!
På eftermiddagen åkte jag till Emma och hängde där resten av kvällen då hon jobbade... Blev promenad med hundarna, baseball med hennes värdkids, mat, prat, o film.

Idag åkte jag, Amanda och Ellen till Old Town, Alexandria. Vi gick runt där och myste i ett par timmar tills det blev dags att hitta min bortsprungna bil. Smarta som vi är kollade vi inte in gatan så fick dela upp oss. TOTALLY: Dude where is my caaar?! 45 minuter senare hittas den av Ellen, Prinsess St./Alfred St. stog den vid.

Vidare till Georgetown för att tatuera! Booooojah!
Inte mig alltså, utan Amanda.

Bra helg med finaste tjejerna som vanligt. Bilder.....




Emma, Belle and Ranger

GUNGA

<3

Ellen och Amanda, <3

KING ST.



Just like a tattoo.



Just det, sen va det Carnival i fredags också. Superkul, för Au Pairer som barn.


Dominique



Puss på ögat, <3

Panda bear

I tisdags var jag med minstingen på zoot, en fieldtrip med hans skola. Mycket roligt, och vi fick se massa gulliga djur. Igår körde jag tennis med det bästa gänget i USA. Emma, Amanda, Ellen och Felicia! Det är nya onsdags traditionen, vilket ska bli kanonkul... vem vet kanske blir proffs på cupen. Typ.
Hur som helst planerar vi Virginia beach i slutet av maj, då vi har långhelen Memorial weekend då, awesomeness! Har också börjat på tredje boken av Hungergames- Mockingjay, väldigt bra this far, och när jag kom upp i morse fick jag veta att min värdpappa precis läst ut första boken, and liked it. Så det är bara att hugga in hörni. Tips från cochen.




Puss på ögat, <3

give your heart a break

Idag har jag inte gjort mycket! Haft readathon med min stora tjej, då hon var hemma och var sjuk. Lagade mat till hela familjen, kycklingklubbor, ris och broccoli! Stack iväg på Fro-yo häng med mina tjejer på kvällen. Ellen är tillbaka från Miami igen, fint!
Imorgon blir det fieldtrip med E och hans skola. Och senare i veckan blir det tennis och Zumba!

Puss på ögat, <3

RSS 2.0