Just the way you are

Hann inte alls med samma saker som jag hade tänkt idag. Eller saker. En sak. En ganska stor sak som jag bara vill få klart, nu nu nu. Men, måste man rycka in på jobbet så måste man och då hinner man inte med andra stora saker. Struntsamma, det var en bra jobbardag så ingenting med det.
Tar tag i planerna nu istället och hoppas att jag kommer långt!



Har ni sett vilka puddingar va? Ganska så bästiga faktiskt!

And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause you're amazing

Puss på ögat, <3

ingen vill vara ensam när det blir höst

Åkte till tokarpshallen ikväll och körde slut på mig. Skön känsla att slita tills man verkligen inte orkar mer. Kroppen tackar för en ordentlig genomkörare och kommer sova gott i natt.

Imorgon ska jag göra klart inför mina framtidsplaner, känns riktigt bra!



Puss på ögat, <3

ingenting kan smälta frosten på min kind

För hur ska vår ensamhet ta mark
När ögonen tror
Att ingenting gror
För en gångs skull, låt kärleken slå rot


I Guess It's Half Time

Tänker inte krångla. Jag har jobbat hela helgen och därför är det fredag för mig idag och inget annat. Imorgon ska jag vara ledig för hela slanten och SOVA, så våga inte väcka mig förrän jag vaknar ;) Nevars, hittar gärna på något men absolut inte för tidigt, s å  d e t  s å.

Har ni föresten tänkt på hur blinda folk är i mataffärer? Jag var på Maxi idag och skulle köpa mjölk (vuxenpoäng?), och folk körde bokstavligt talat på mig med kundvagnarna bara för att de endast såg vägen fram till köttdisken. Jag menar herregud, lugna ner shoppandet ett steg va? :) En liten parantes bara, ;)



Run away, just to hide it all from you

Puss på ögat, <3

When I get older

Ni kommenterar som krattor! Jag törs faktiskt påstå att det åtminstone är ett gäng som är här och läser varje dag... Kom igen nu va! :)

with love.



Puss på ögat, <3

what a beautiful sight

möte möte möööte, ett långt möte, men behövligt. en underbar vän i ett par timmar.
maaaaat. och att svettas till bra musik och aerobicsteg i kärnahallen. flingor.

och jag vet att det inte var illa menat, men det högg. okej!?

Puss på ögat, <3

Here I go again

Jag har inte ens nämnt Mamma Mia, som vi var på i lördags. HUR kunde jag missa det?! Så fantastiskt bra som det var! Allra helst hade jag velat hoppa upp på scenen och börja sjunga och dansa tillsammans med ensemblen, så mycket drogs man med. Nu fullföljde jag ju såklart inte detta, men man hade allt god lust till det. 
Så alla ni som har chansen till att se Mamma Mia i någon annan stad under deras turné i Sverige, ta den! Det är värt det :)



There's a fire within my soul

Puss på ögat, <3

autumn

Det är ordentlig höst ute nu, och idag har det varit en såndär fin höstdag som man gillar. Har dock jobbat så blev inte mycket utevistelse ändå, hoppas på lika fint väder imorgon.
Till hösten hör också fotbollsuppehåll och vad förslappad man blir. Tar tag i mitt liv och beger mig iväg för att träna vid 20 hugget :) Duktig tjej man kan vara då!

maybe that's what happens
when a tornado meets a volcano



Puss på ögat, <3

Sit talking up all night

Har haft Hojjen på besök ikväll. Tog ifatt lite Hojj&Rock-time tror jag. Riktigt, riktigt trevligt och roligt var det. Härliga tider när man kan ha kul åt precis allt som händer i stort sett. Kanon! :)

Fikade även med mamma och hennes kompis idag eftersom jag ska vara barnvakt åt hennes supergulliga pojkar på fyra och sju år framöver. Kändes bra! Någon är på bra humör! :):):):)



en bild på ett par riktigt fräna tjejer! :)

Puss på ögat, <3

Did you give the world some love today, babe?

Jobbade med Linnéa idag, vilket alltid uppskattas. Slutade dessutom 13.30, och är ledig fredag, lördag och söndag. Om ingen besämmer att jag måste jobba ändå :) haha.
När Linnéa och jag slutade tidigt planerade vi in en fika, och träffade på Anna och Anders på Waynes, så det blev en fika där. Kanontrevligt.
Har även gjort en god gärning och skjutsat min lillasyster och hennes kompis till ytterligare en kompis, ganska kul faktiskt. Sociala tjejer!

På lördag blir det mamma mia i cloetta center, läääängtar! :)



When you saw an angry face
And the faces that you scanned
Did you soften it a bit
with a flower from you eyes?

Puss på ögat, <3

Made life your own

Every sky was your own kind of blue

RSS 2.0