I'm perfectly okey

Så var det söndag och orkanen har äntligen blåst över. Natten till idag var olidlig. Irene hälsade på oss i Maryland mitt i natten, schysst! Sov som en kratta, eftersom huset skakade x antal gånger och träden rispade mot huset. Vände mig 500 gånger för jag inte kunde bestämma mig hur det skulle vara säkrast att sova om ett träd skulle ramla över huset (overkligt)...
Måste erkänna, var livrädd där ett tag. 
Morgonen kom som tur var och hittade "locket" (?) till vår skorsten, krossad på marken utanför huset. Hade inte velat få den tegelklumpen i huvudet. Annars såg det allmänt stökigt ut med stora grenar och löv överallt.
Spenderade dagen med Kasja och hennes storasyster på mallet, och en fin middag på en fransk restaurang i Bethesda, musslor- mums.

Till helgen sticker jag till Chicago med brudarna - fiiint!



Puss på ögat, <3

No regrets, just love.

Ska ta upp orkanen Irene. Alla är hyper, och jag är lugn som gatan. Har fått evakueringsinformation ifrån Cultural Care. Något de antagligen måste göra men känns lite knas för mig, evakuerig lixom? Tydligen har man evakuerat otroligt mycket folk ifrån New York. Lyckligtvis är Maryland inte direkt kustlinjen så vi borde klara oss med, storm och spöregn.
Än så länge är morgondagens fotbollsträning inte ens inställd till allas stora förvåning... Vi får väl se. Jag är lugn och glad i alla fall och hoppas att alla ska fixa denna orkanhelg.
Ska försöka hålla er uppdaterade hur det utvecklar sig här. But so far:
"Do not be alarmed people, I'm perfectly okey!"



Puss på ögat, <3

KABOOOOM

Bildbomb;

Kärt återseende. Min fina familj påväg mot Florida, <3

Världens bästa päron.

Världens bästa lillasyster.

Lite stadsvandring, alá Miami Beach

Kolla krokodiiiiiler.


Hotellet, Miami Beach. Tack för bikinin brudar, satt som en smäck :)

Dyka på 20 årsdagen, fiiint

Tack för en fin vecka, älskar er <3 :)



Häääääär kan man vara: Maine




Här kan man va: Rockport, Massachusetts


Åkte till boston och träffade Linnéa, tack för en jättebra dag tjejen. Ses hemma i Sverige igen :)


Bild tagen av en charmör på 4 bast :) se bara så glad man blir...


Hade nog de mest händelserika 4 veckorna i mitt liv. Men kul var det allt. Tänker även tala om att vi bodde på samma hotel som Justin Bieber och Selena Gomez i Philadelphia. Satt och snackade med hotellets manager under brunchen. Hur coolt?
Sedan överlevde jag också en jordbävning som nådde upp till 5,8 på richterskalan. Snacka om att finna sig mitt i paniken. Galet konstig situation när väggarna började skaka och båråarna slåmot väggarna. Var över väldigt snabbt dock vilket var skönt... :)

Puss på ögat, <3

the best latte you ever had, and me.

Gör precis som man ska om man är en riktig storbloggare. Tar med laptopen till cafét som ligger runt hörnet från hotellet. Var? I Philadelphia. Känner mig som en karaktär i mitt eget liv, har det ruggigt bra, och känns främmande att komma hem till DC igen imorgon. Samtidigt ska det bli skönt, äntligen tid för lite catching up med mina goa tjejer! (i DC och på hemmafronten)
Spenderade den senaste veckan i Rockport, Massachusetts med min fina värdfamilj. Långa dagar på stranden, glass på "the Ice-cream store", och middagar med deras kompisar+släkt. I torsdags, kära Linköpingsbor och Birgittaelever, åkte jag in till Boston för att träffa ingen mindre än Linnéa. Väldigt trevligt, och oj vad jag älskar Boston. Blev en snabbversion av hur senaste året varit, framtidsplaner, allmänt och besök på bl.a. Harvard University och rundvanding i Bostons finaste delar ;) Tack Linnéa!
Bilder kommer, håll ut! Nästa vecka, jag lovar!

Så nu är vi i alla fall på väg hemåt! 6 timmar blev 9,5 mellan Rockport och Philadelphia. Kan inte klaga på sällskapet dock. Hamnade av en händelse mitt i NY city, med totalstopp i trafiken. Med kissnödiga barn och galna bilister och snabba u-svängar blev det hela totalt hilarious efter ett tag.
Sjöng högt till ABBA när vi äntligen hittade ut på motorvägen igen. Så nu är jag här:
i Philadelphia, med min latte.

Puss på ögat, <3

Hallå igen,

hur är stan en sånhär kväll i augusti när sommarn regnat bort? Ja det var länge sen, det var evigheter sen.

WOW. har varit borta från Linköpings stöttepelare i snart fyra månader. Saknar er, och ser fram emot att planera era besök hit.
Skypeade förövrigt med Hojjen igår ute på vår front porch här i Rockport, Massachusetts. Kändes som hon va precis där på porchen med mig och uppdaterade om allt som har med Linköping o göra. Sofia&Caroline, ser fram emot bilden som ni var tvungna att visa mig ;)
Som sagt, Massachusetts. Vi har ett gulligt litet beachhouse, med  fantastisk utsikt och nära till "centrum". Idag spöregnar det, så vi bytte beachen mot bowling (med små klot), tydligen nån New England grej, kul dock :) Kanske dom skulle införa i Montgomery county också... eller i Sverige.
Tänker fortfarande spara jordens störta bildbomb tills jag kommer hem.

Puss på ögat, <3

Nu kan du få mig så lätt

Imorgon drar jag vidare. Efter en fin vecka med kidsen och deras farmor. En veckas ledigt med min värdfamilj -i Massachusetts väntar. Beachhouse, strand och solbränna ska det visst bli. Inte mig emot. Är galet lycklig över att ha haft möjligheten att resa såhär pass mycket denna sommaren. Blir nog rekord. (I USA och allt. Wow får inte glömma fränheten över att vara bosatt i detta grymma land i ett år.) WOW får bli dagens ord.
BTW. så räddade världens trevligaste;) fransamerikan(?) vår badboll idag. Efter att både han och jag kastat oss i det DÖKALLA vattnet. Allt för barnen, och badbollen såklart...
over and out!

Puss på ögat, <3

Guess what...

...life is good.
Familjen har däremot åkt vidare vilket var tungt för stunden. Men med ständiga planer blev det dags för Maine dagen därpå. Väldigt svenskigt här uppe om jag så får säga det själv. Här ska jag hur som helst stanna i en vecka, innan vi sticker vidare till Massachusetts i en vecka.

Tänker väl bildbomba lite sen när jag är hemma igen. florida-maine-massachusetts. woop woop, där har ni nått att längta efter :)

Puss på ögat, <3
RSS 2.0