090131

Drogs med i förändringens tecken igår.
Försökte (med stora bokstäver) att hjälpa Kerstin med att fixa hennes nya blogg, då jag ganska snabbt förstod att jag antingen är galet dålig på o förklara eller så är jag bara fruktansvärt otekninsk. Så stackars Kerstin fick aldrig sin blogg särskillt klar igår.
Jag lyckades ändå förändra min egen blogg lite, men i det allra enklaste slaget, finns ju snyggare bloggar än denna, men det får duga tillsvidare.

Okej dagens planer är att gå på fotbollsträningen trots att jag egentligen inte borde, eftersom jag hostar o nyser som aldrig förr. Men försöka har väl ingen dött av, jag kan ju faktist sätta mig på sidan om jag känner att det blir bäst så.
Hojjen kommer förhoppningsvis på träningen, vilket glädjer mig, sen är ju alla andra härliga tjejer där också så det ska nog gå fint tror jag.
Annars hoppas jag på lite bilköring, jag måste komma igång nu igen så att jag kan börja gå på körskola sen utan att göra bort mig totalt.- Jag vill vill vill ha körkort. Tur för mig ändå att det är ett tag kvar till min artonårsdag, skulle aldrig klara uppkörningen nu.
Utöver detta ska jag även plugga idag, inte alltför lockande måste jag erkänna. Prov på måndagar borde vara förbjudet för då måste man ju sitta med det på helgen, mer eller mindre beroende på hur mycket man har pluggat innan, och i mitt fall måste jag ju sitta med det lite mer eftersom jag inte har lagt ner alltför mycket tid på det ännu.

Aja, har änligen fått min lugna helg nu, skönt att inte ha så mycket för sig för en gångs skull. Så tummen upp för denhär helgen trots pluggande och hostande.

Ta hand om er.
Puss på ögat. <3

Lugnt?

Lugn helg?
jomen TJA Cornelia!
Jag hade tänkt att helgen skulle bli en regäl slapparhelg för min del, att bara ta varje dag som den kommer typ. Men i fredags blev det norrköping (detta var iförsig inplanerat) tillsammans med ett härligt gäng för att se på vår vän Sofia som skulle ha spelning där. Det gick verkligen galant för dem, och jag måste uttala mig som stolt vän! =D
Kom iaf hem sedan runt halv 2 tiden.

Gårdagen bestod av träning, som verkligen gick jättebra för en gångs skull, känner mig nöjd. Lite extra glad blir man ju av att Hojjen och Sofia vågade sig dit, verkligen jättekul.
På kvällen blev det att åka till Isabelle, med en massa härligt folk o fira henne eftersom hon fyller 18 idag!
GRATTIS ISS! <3

Så lugn helg kan jag väl inte påstå att det blev, trevlig blev den däremot och det är tack vare alla människor som jag träffade under dessa dagar. TACK ALLA.
Orkar inte skriva mer detaljerat än såhär, men aja. Det får duga =D


puss på ögat. <3

tack alla :)

Idag har jag slöat o pluggat lite om vartannat.
Men nu ska jag nog ägna detta inlägg åt fredagen och lördagen.
Det var ju klassfest hos Hojjen som gällde och det bestämmdes tillslut att jag skulle få skjuts dit med Mikaela och hennes mor, jag som trodde att jag hade all tid i världen till o fixa mig var den av oss som stressade som mest tillslut, typiskt mig? OJA.
MEN, runt 20- tiden kom vi iaf fram till Hojjen i Ljungsbro och Mikaela var riktigt överaskad över att det var så nära till Ljungsbro? haha, söt.
Dörren stog öppen när vi kom och då höll grabbarna grus i huset på att fixa med högtalarna och musiken, ganska snart kom det igång och då drog partyt igång på allvar.
Det är galet vad kul vi har tillsammans när det väl gäller, och jag älskar oss för det. Kvällen bestod av dans, dans, dans, klappramsor xD, spilla i Hojjens trappa, popcornkrig, schteeeeeeeeeek, dans, dans, springa ute på strumporna,  spilla lite till, dansa lite till, och schteek.
Hur kul som helst i vilket fall, orkar inte ta kvällen mer i detalj än såhär, men jag vill verkligen tacka alla för en utmärkt kväll, blire snart igen? =D

På lördagen vaknade jag hemma hos Hojjen där även Carro och Anna sov. När vi kom upp på övervåningen åt vi frukost och sedan blev det till att ta tag i alla flaskor, burkar, popcorn på golvet, svabba golvet ifrån utspilld dricka osv. men det var det värt. Och sist men inte minst fick jag och Hojjen sedan våran efterlängtade kebab. =D

förövrigt vill jag meddela att inlägget inte är särskillt genomtänkt, jag bara skrev, kan vara lite ointressant (a)

Tack alla IGEN. <3
Puss på ögat. 

Hjärta

Håll dina vänner nära,
dina riktiga vänner sviker dig aldrig.

<3

happy new year.

Välkommen säger jag bara till 2009, bara möjligheter ser jag med detta år.
Det skulle ju självklart vara fruktansvärt om någon kom och förstörde hela året, men låt oss säga att ingen gör det. Då kan jag lova att året blir kanon.
Visst kan man lova sig själv att bli bättre i skolan, träna bättre, äta mindre godis, skaffa pojkvän, och hela detdär tjafset. Men varför inte helt göra sitt bästa med skolan och faktist unna sig lite godis och lite härlig träning ibland. Och som man säger om dethär med pojkar,- när man inte letar, då dyker dem upp snabbare än du tror.
Jag antar att hela detdär var lite intalande råd till mig själv. Men jag har bestämt mig för att göra 2009 till ett toppenår, och så länge mina vänner är med mig kan ingenting gå fel.

Det är i år vi som är födda 1991 fyller 18 år, bara en sån sak. Då blir vi myndiga vilket betyder att våra föräldrar får kasta ut oss om dom vill, men det vet jag att mina inte vill. (a) Det är nu vi får börja fixa med våra körkort och ta dem också om vi lyckas. Vi får rösta, och det är väl vuxenpoäng så det bara smäller om det? Jag tror tillomed att det är så att man får gifta sig vid 18 års ålder så alla som är förlovade redan, fritt fram! Nu är det ju så, att alla som är äldre än 18 tycker att dethär med krogen inte är något spännande längre, men tänk nu att vi 17 åringar faktiskt snart får gå in på krogen, LAGLIGT. inte illa ;)
Vi kommer även börja vårat tredje år på gymnasiet, och i mitt fall på birgittaskolan, med min underbara klass. <3

Vi kan nu säga:
nästa år tar vi stundenten
nästa år fyller jag 19
nästa år börjar arbetslivet på riktigt

Något som däremot inte känns lika lockande att nämna som dethär med artonårsfirandet.
Klart att även det känns lite spännande, men också fruktansvärt skrämmande, så det kan få vänta tills nästa år :)

Nyårsfirandet blev otroligt lyckat och bara det känns ju som en suverän början på året.
Det blev en såkallad förfest hos mig med caroline och isabelle, vidare till lea i tallboda för att dra igång den riktiga festen. Där hade vi mycket trevligt till nån timma innan tolv då vi tog bussen in till stan för fyverkerier och tolvslag.
Fick släpa ut isabelle ifrån five tastes för att slippa fira nyåret där, och vi hann faktist till borggårn för att fira med en hel hög av favoriter. Jag tog ganska snart min väska och vandrade vidare till t1 där hojjen och empan befann sig på iaf den fest som blev min efterfest.
Galet trevligt med en massa folk och en viss mattias, haha. jag säger då det! Blev iaf att dra sig hemåt tillsammans med hojjen och empan vid femsnåret. LYCKAT. <3

Puss på nyårsaftonen, puss på allt folk som gjorde den bäst,
och på 2009 som förhoppningsvis blir ett bra år.
<3
RSS 2.0