25/7/2012

Hallå där! Idag har jag pratat med Evelina, min värdfamiljs blivande Au Pair, vilket var mycket trevligt. Lite avundjuk är man väl för allt hon har framför sig och mitt äventyr snart är över. Försökte hur som helst mitt bästa att dela med mig av all info man kan tänkas vilja ha innan avfärd, var ju trots allt där engång själv :))

Därefter åkte jag till E's camp och "öppethus". Fick se när han hade sport men han ville hellre kramas med mig så jag var helt enkelt med och lekte. Min gullunge<3

Åt tills sist lunch med Matilda på bästa salladsstället i Bethesda, Sweetgreen. Gott, och trevligt. Hoppas på Zumba ikväll.
Grattis också, fina farmor på födelsedagen <3

Puss på ögat, <3

just chillin'

hej alla fina!!
Har haft en lugnt helg... måste ju ladda upp inför nästa partyhelg, Matildas hejdå party, och sist men inte minst MIN 21 årsdag!!!!!!!!!!!!!!! Här i USA är ju 21 som att fylla typ 18 och 20 fast på samma gång. SÅ taggad! I fredags gick jag på bio med Dominique och Angelina, Dark Knight Rises, inte en Cornelia film, men mycket bra. Lördagen spenderades på mallet och jag fyndade ett par shorts och en klänning på Urban Outfitters. På kvällen hade jag myskväll med E&K då föräldrarna ville ut på baseball match. Visste ni att det fanns en freaky friday film ifrån 1977? Den såg vi!
 
Idag har jag varit på ett saknat gym och kört ett Zumbapass, skönt! Senare lunchade med Micaela, en ny Au Pair här i krokarna, mycket trevligt. Fick även en dos av Sofia och lite Linnéa på skype. Alltid lika uppskattat att höra er hemifrån. <3
 
 
 
Puss på ögat, <3
 

sötaste.

E när vi bygger med hans lego och mitt uppdrag var att bygga ett snowland. Han frågar hur långt jag kommit o när jag visar utbrister han: ooooooh, Cornelia! I think I'm gonna have to give you a står or maybe even a trophy. Haha <3

Och k skulle haft en playdate son blev inställd. När min värdmamma ringde och frågade om hon blev ledsen så hon: no, Cornelia is my playdate now so I'm having fun anyway.
Aaaaaaahw, love you love you!!!

Puss på ögat <3

last three weeks.

Har haft tre underbara veckor med Karin, då hon var här och hälsade på. Trots körtelfebern, halsflussen, thunderstormen och sjukhusbesöken, fick vi en extra vecka och massor av roligheter. Som tur var, blev Karin frisk till fourth of July som vi firade like crazy i den 45 gradiga värmen, med parad, picnik och såklart konserten vid the capitol. Vi var såklart utstyrslade från topp till tå hela gänget och hamnade på national TV.
Det blev en dag i Ocean City, med sol och bad, baseball, och såklart vårat efterlängtade six flags. Därimellan provade vi på alla restauranger, Karin shoppade som en galning, vi såg momenten och hängde med mina kompisar, och med min värdfamilj. För ett par timmar sedan körde jag henne till flygplatsen och sa hejdå, väldigt tråkigt, men nu går tiden läskigt fort... Vi ses i November...
 
Imorgon ska jag och K på teater. the lion, the witch and the worderobe. Lite tjejtajm sådär, ska bli mysigt, <3
 
 
Puss på ögat, <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my american bff

Har nu sagt ett tårdrypande farväl till bästa Emma. Vi har spenderat all ledig tid tillsammans i över ett år... Kommer sakna henne så mycket! Men snart ses vi i Sverige igen. Blir kul!
Glad att jag har Karin här och alla andra godbitar som kommer förgylla vardagen framöver. Fantastiskt hur mycket fina människor man träffar under ett år!
Imorgon blire baseball, då min vf så generöst delar med sig av biljetterna. Thank you!
Just de, E's favvoland är Sverige. Guess why...
"It has a fancy name" how about THAT!



Puss på ögat, <3

thunderstorm och mono

HEJ!!! Lillasyster är här. UNDERBART. Men bättre start kunde vi fått. Karin har nämligen körtelfeber och har sedan i torsdags varit jättesjuk. I fredags tog min värdpappa henne till doktorn där de konstaterade körtelfeber. Kuul. Eftersom hon hade sjukt ont i halsen fick hon också en väldigt lam medicin där.
 
Fredagsnatten bjöd på thunderstorm utan dess like. Så på lördagen låg hela DC utan power. Med 40 gradig värme och inte AC i husen evakuerade folk till hotel och vänner. Vi hamnade på ett hotell i Virginia där vi fortfarande befinner oss. Imorgon flyttar vi hem igen då vår ström hoppade igång igen för ett par timmar sedan :D
Tidigare idag tog min värdmamma en väldigt låg Karin till sjukhuset. Där proppade de i henne det ena och andra så nu känner jag faktiskt igen henne igen. yeyyy!
 
STORT TACK TILL MIN FINA VÄRDFAMILJ OM TAGIT SÅ BRA HAND OM KARIN. Guld är ni!
 
 
 
Puss på ögat, <3
RSS 2.0