Boston, MA

Igår fyllde E,  fem hela år! Plutten var tre och ett halvt när jag kom, ni kan bara tänka er vad han vuxit sedan dess. K med för den delen, jisses!
Så, i tisdags paddlade jagoch min värdmamma kajak, WOW! Det var en tre timmars tour mitt ute i Atlanten. Vi paddlade till ett berg typ som var mitt ute i vattnet. Helt plötsligt ploppade sälhuvuden upp ÖVERALLT, de kom riktigt nära... det var så himla coolt!!!
Idag åkte jag in till Boston! Förra året träffade jag Linnéa som bodde där då, denna gången skulle jag träffat Simone, som just flyttat dit från DC, men så stack hennes värdfamilj på semester med henne. Ajja, turista på egen hand är inte så dumt ändå, kunde ju gå precis vart jag ville hela tiden...
BLABLAAAAA, tänker ni... här kommer bilder!!!
 
 
Puss på ögar, <3
 
 

Rockport, MA

Älskar detta stället!!! Så glad att jag hängde på i år igen! Känslan av svensk västkust, fast i USA och bad i Atlanten, tiptop! Jobbar inte heller direkt denna veckan så får verkligen chans att bara hänga med familjen!
Ikväll hade jag och lillprinsen en liten datenight. Vi köpte en ambulans till honom, kollade på båtar och åt korv och tittade på solnedgången! <3
Och tro inte att jag latar mig på semestern, snarare börjat mitt bättre liv. Vaknar vid 8, käkar frulle och tar en löparrunda!!! Oj tänker ni, jag säger bara: Hawaii-California-HEMKOMST och tjejvasan, -det.är.ett.måste! Imorgon ska dock min värdmamma, jag och en kompis till min värdfamilj ut och paddla kanot i tre timmar, då är det väl godkänt att vila mina träningsvärksben en dag?
 
På onsdag blire tårta för E blir 5 bast!!! Stor kille!
....och på torsdag sticker jag nog in till Boston för att tacka av den fina staden.
 
 
Puss på ögat, <3

Du lever bara en gång

och den gången är nu
Ser så mycket framemot att ha Sofia, Caroline och Kerstin här. Att min älskade mormor och morfar ska komma. Spendera några sista USAveckor med mina fina au pair tjejor. Kanonbra dagar med världens finaste värdbarn. Och sist men inte minst min resemånad innehållande Hawaii & Kalifornien. Ser också fram emot att komma hem och äntligen få återförenas med alla fina vänner, familj och Linkan såklart.
 
Men tro mig, det knyter sig i magen och får en klump i halsen när man inser att jag bara har två månader kvar som Au Pair i mitt älskade USA.
 
Känslomässigt värre, men som sagt. Nu är nu, och jag suger in varenda sekund!
 
sen har jag ju både höger och vänster hand som väntar på mig:) how lucky?
 
Puss på ögat, <3
 

Blue Hill

Har skrivit värsta inlägget om hur vi har det här hos barnens grandma, men så försvinner det såklart, allt! Oh well... farmorn lagar uuuutsökt mat, nom nom. Spenderar massor av tid med barnen vilket mestadels är kul och mysigt. K tassar in till mig mitt i natten. GOSUNGE.
E och jag tränar på hans simning vilket går framåt, sparkarna sitter. Lite knöligt att de lär sig krål här som förstasim dock. Kan ju inte jobba efter egna erfarhenheter lixom. Men vad stor han blir, lillkillen, <3
 
Vi ska nog få rida på fredag igen (precis som förra året)... så underbart!
 
Skickar en stoooor kram till mina saknade tjejer... speciellt Amanda som verkar ha problem med tättmaskinen och pool i värdföräldrarnas sovrum. Ska bli intressant att höra om.
 
 
Puss på ögat, <3
 
 

semester

Inget camp för kidsen i veckan så vi har spenderat extra mkt tid ihop... Har varit en bra vecka trots att stackars K blev supersjuk i slutet av veckan.
Har även hängt en del med Ellen, Amanda och Matteboy... Måste ju passa på för nu är jag hemifrån i två veckor.

Är nu påväg till min värdfarmor kan väl kalla det för en vecka i hennes hus med barnen i Maine. Veckan därpå hämtar resten ac familjen upp oss och blir pure avkoppling i ett beach hus i Rockport MA. Hela denna semestern blir andra året i rad för mig... Då blir man påminnd att jag varit här rätt länge ;)

Kommer hur som helst bli två kanonfina veckor tror jag!

Puss på ögat, <3

vabbar

Hemma med jättesjuk 8 åring idag, och superpigg 5 åring. Spännande kombo, trust me. Men han livar helt klart upp stämmningen, speciellt förut när han blev lite irriterad på mig och säger superseriöst: M-O-G Cornelia. Haha, ja ni kan ju klura på vad han menade.
Hur som; om en stund börjar os finalen i fotboll, två taggade tjejer ska sitta bänkade. GO USA!

Puss på ögat, <3

Ocean City

Har spenderat helgen i Ocean City, MD med Micaela och tre Amerikanska killar. Bodde i ett superfint beach house typ 15 minuter från beachen. Blev mycket bad i skyhöga vågor, sol och partande. Har även fått uppleva den bästa klubben hittills i mitt 21 åriga liv, sjukt coolt ställe. Låg alltså precis vid vattnet, flera dansgolv inomhus som satt ihop av utomhusgångar med barer. Alla dansgolv hade liveband, och musiken som spelades var allt från dagens partymusik till backstreet boys. Ibland släpptes konfetti och ballonger över "publiken". Kändes som en konsert, blandat med afterski, och beachparty :)
 
I veckan är jag hemma med lillkillen då ha inte har camp. Tar också hand om Emmas värdfamiljs hundar så i håller oss sysselsatta. Snacka om att känns sig super när man har två hundar, femåring och hans cykel som behövs puttas på ibland, vattenflaska, nycklar, och mobil. 
Eftersom båda kidsen fått nya cyklar nyligen tog i oss iväg på en bikeride till Bethesda idag, bjöds såklart på Fro Yo med. Men jisses vilka cyklister de är, så duktiga. Hade en vädigt fin dag!!!!
 
Bilder ifrån helgen!
 
 
Skulle slänga sopor, de fick dock inte plats i bilen. HAHA!
Puss på ögat, <3

Augusti, really?!??!

Känslorna rusar. Vet inte ad jag ska känna. Har idag requestat mitt flyg hem till Sverige. Började böla.. SÅÅÅÅ himla bittersweet ska ni veta. Sedan bokade jag Hawaiibilljett, då blev jag supertopp igen. HUR SKA DETTA SLUTA?! 
 
Idag har jag och barnen bakat chocolate chip cookies, nom nom, VÄRLDSKLASSGODA, trust me. Och E gav mig en kram och sa; "I'm hugging Cornelia, cause she gave us such good day" You know, NÖJET ÄR PÅ MIN SIDA,GULLUNGE <3
Imorgon ska jag hem till Emma, eller tja. Emmas värdfmailj och prata med hennes värdmamma om hundarna som jag och E ska ta hand om nästa vecka. Blir Weird att vara där utan Emmsi...
Helgen spenderar jag med Micaela och ett gäng killar i Ocean City:)
 
Puss på ögat, <3
 

Sweet twentyfirst.

Hade en SÅ sjukt bra helg ska ni veta, med de absolut finaste DC har att erbjuda. Saknade såklart mina fina pinglor som varit en del här innan, och själklart också er på hemmaplan. However, så hade Matilda hejdå poolparty på fredagen. Ganska så crazy blev det för en annan som såklart hoppade i poolen efter lätt övertalning :) Så himla awesome!

På lördagen var det ÄNTLIGEN dags för min 21 årsdag. Så underbart att fylla 21 i USA, DET kallar jag party om man säger så. Började med att prata med familjen och öppna hitskickade paket. :) Sedan blev det häng med Ellen, Amanda och Micaela hela dagen, mallet, förberedelser hemma hos mig, pizza, presenter, fylla källaren med fler vännor, förparta och sedan röra sig ut mot min födelsedagsvan från mina värdföräldrar. De hade alltså hyrt en van åt mig och mina kompisar så att vi kunde ta oss runt hur vi ville hela natten. TACK, så kul!
och tack till alla fina som grattade, och delade dagen med mig. LOVE YOU!
 
 
 
Puss på ögat, <3
RSS 2.0