hej alla fans

Eller, vadå alla fans? Dåligt med kommentarer tycker jag, för jag ser allt att ni läser, så försök inte ;)
Ja ja, är i skolan nu, har haft temadag och vi såg en lite obehaglig film om misshandel.
Annars kan jag ju meddela att det är blodomloppet ikväll och OP2S är funktionärer, jag ska befinna mig i massagetältet. Hoppas att det går bra.
Usch usch, tråkit inlägg. Men jag ska skriva igen när jag har något roligare att tala om :) taha.
Puss på ögat, <3

La voix

Världens kanondag blev det igår.
Åkte till ikano med pappa för att inhandla fotbollsskor, men kom också hem med världens skönaste byxor som jag ska ha på Liseberg, jag är nöjd :)
Efter det fick jag dessutom köra lite bil, och det går faktiskt bara bättre och bättre även att jag hackar mig fram ibland :)
På kvällen vankades det gäster och det bjöds på grillat och potatisgratäng, MUMS!
Men jag dissade dom en stund sedan, och åkte in till stan för att träffa Anna och Hojjen, vi köpte ben&jerrys och satte oss vid stångån, - supermysigt.
Jag är ju också melodifestivalenfantast så en lördagskväll utan eurovision denhär veckan går ju bara inte, så flickorna fick följa med hem till mig och se när Europa röstade fram Norge till årets vinnare.
Helt okej, låten var bra, men min syster har redan spelat sönder den, så att...
För att bara tillägga en till sak i detta jätteuppstolpade inlägg så måste jag ju säga att jag är grymt stolt över Malena, hon åkte dit med en grym låt och gjorde ett grymt framträdande, så det är konstigt att vi inte fick en liten 12:a!
Heja Sverige!

Puss på ögat, <3

Run away.

Skulle ha sprungit spåret med laget, men jag blev försenad så jag tog en egen liten springtur upp till hagen för att träffa tjejerna, sedan en till tur hem. Så skönt!
Jag är verkligen inte den som njuter av att bara springa, men idag gick det hur lätt som helst och jag tog till och med en extrarunda på hemvägen för att det kändes så bra. Sncka om den bästa medicinen när man behöver tänka lite.
När jag kom hem kände jag mig som en ny människa bara för att jag verkligen hade fått tänka lite o verkligen springa ur allting. Så, ut och spring med er! ;)

För att dra till med det mindre braiga så är det skola imorgon o jag vill verkligen inte, men det är bara fem veckor kvar så nu ska jag faktiskt ligga i ordentligt! kämpa kämpa!

I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out
I'm nothing without you

Puss på ögat, <3 

I can't even convince myself.

jag vet faktiskt inte hur jag ska formulera mig.
det är bara lite för mycket just nu.

jag finns här.

puss på ögat, <3

RSS 2.0