Need to jump in the cold water

Nostalgi, hela huset är fullt av nostalgi. Det är ett tjat utan dess like, jag vet! Men det är väl någon sorts terapi att få dela med mig lite av Studenttankarna som snurrar på för fullt just nu.
Så nu ska jag tjata! Fattar ni att det är sjutton dagar kvar. Sjutton dagar kvar av allt vad gymnasie heter. Bye bye, Birgittaskolan, OP3SB och kära skoltid, och HEJ och välkommen(?) vuxenlivet! :)



gonna let the light,
shine on me


Puss på ögat, <3

The one to make it so easy

SPÄNNANDE!
Idag ska jag se på Katedral och JohnBauers Abiturientbal, och vädret ser ut att hålla i sig! Många, många av mina vänner kommer att dansa, men jag är där främst för att se när Sofia dansar. Kommer bli superduperkul och se hela konceptet, och eftersom jag själv dansar om två veckor, kan behöva lära mig ett och annat ;)

Puss på ögat, <3

All these things that I've done

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig, för dig

Total uppochnervänd dag. Men mestadels bra, förutom mitt fruktansvärda humör. Får ta och ursäkta mig, och låta bli att ta åt mig!
Har fyllt fredagen med nostalgi upp över öronen, och kommit fram till att nästa gång jag träffar min klass är det sjutton dagar kvar till studenten. Jag vet att det är ett jäkla tjat om studenten på dethär stället men det är lixom det som fyller mitt liv just nu.

Puss på ögat, <3

lose it all

Redo för en comeback? Oh yes I am! Eller comeback föresten, känns nästan som det, har missat tre fotbollsträningar i rad för min dumma hals, och jag bara vill vill vill träna imorgon. Ska diskutera med halsen och se om den kan tänka sig att vara frisk tills imorgon? Idag införskaffades nämligen nya fotbollsskor, fotbollsstrumpor, målvaktsshorts, och målvaktshandskar. Kan man bli mer redo? Jag tror inte det, så imorgon bara SKA jag träna, okej? :)

you're gone from here
soon you will disappear
fading into beautiful light
because everybody's changing
<3

Puss på ögat, <3

twentyfive

Hade en GRYM lördag med mina underbara klasskompisar+gamla klasskompisar+andra - härligt! Vi var hemma hos mig och jag måste erkänna att det va lite pirrigt och ha alla i huset samtidigt, men det gick ju fina fisken så det gick över snabbt.
Vi körde järnet i närmare tolv timmar så nu är jag trött och HES! Hur som helst, puss på hela högen som var här, galet kul :)

Tjugofem, javisst, endast tjugofem dagar kvar till studenten. Hur sjukt är inte det? Längtar så sjukt mycket, men oj vad jag kommer sakna. Finns risk för tårar på den stora dagen :')

and now I wanna hold you
because I'm gonna miss you like crazy


Puss på ögat, <3

over my head

Jag sätter bara punkt för den här dagen.
Natti.



Men visst blev denna fin? :)

Puss på ögat, <3

heavy wings grow lighter

Inte för att skapa någon vidare panik. Men har börjat inse hur snart skolan är slut. Alla pratar om sommarens jobb eller att man precis har varit på intervju. Paniken satte ju till regält när ett av dagens samtal ledde in på "att flytta hemifrån". Galen panik där kan man säga. Jag är ju faktikst den där lilla tjejen ifrån malmslätt som springer över berget för att leka med kompisarna.
Nehepp hörreni, jag ska visst vara stor nu. Men mycket roligt följer såklart med där. Jag menar balen och studenten, och att sedan jobba hela sommaren för att sedan dra till Mallorca i två veckor med brudarna, lär slå det mesta. Okej så på så vis är det ganska bra att bli stor också trots allt.

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly



Puss på ögat, <3

Imagine what it'd be like to touch the sky

Valborg.
Ni glömde väl inte Valborgsmässoafton igår? Då man ska umgås med vänner, gå för att se en eld och sjunga in våren? Jag och tjejerna klarade oss dock utan både eld och sång, men party blev det visst ändå.
Samling hemma hos mig vid sjusnåret för att tagga till för att sedan möta resten av alla linköpingsbor som också valde att gå ut på Valborg. Helnajs, och det kan jag tacka mina kära vänner för :)



och vi bjuder på klassikern! :)

Puss på ögat, <3

RSS 2.0