den sista september.

Idag är det den absolut sista dagen i September månad år 2008. Tänker man så blir det lätt ganska sorgligt, att just denhär dagen aldrig mer kommer tillbaka. Men å andra sidan finns det betydligt "viktigare" och roligare dagar som hellre kan komma tillbaka än denna tisdag.

OKEJ, det var en parantes. inte för jag vet riktigt vad jag ska skriva, men eftersom man ska skriva blogg så klyftigt som möjligt var väl det ovan ganska genomtänkt? - INTE.

Förövrigt har det varit en "heltvanligtisdag" idag. inget speciellt som har inträffat. Var i skolan som vanligt, åkte hem som vanligt, pluggade som vanligt, och satt vid datorn som vanligt.
Det enda som kanske skiljde sig en aning från resten av alla dagar var väl att jag, maria och mikaela tog en sväng in på Gina Tricot efter skolan så att jag kunde köpa en kofta :)

För er som har läst ända till denna rad så ska jag faktist avrunda mitt inlägg nu :)

it's just too hard to watch it all
slowly fade away

Puss på ögat. <3

den tjugonionde September.

Händelserik helg har det varit, i fredags var det ju tjejkväll, och i lördags åkte jag och lite tjejer till Mjölby för att kolla in när bl.a. Sofia och Olivia hade spelning där. Dom var jätteduktiga.
Sen åkte jag hem och åt mat o satt o hade lite väl tråkigt vid datorn ett tag, så sen räddades jag av Isabelle o Kerstin som kom förbi och bjöd med mig hem till Kerstin för att se på film, "den bästa sommaren" blev det och den är ju bara så otroligt rolig.

Igår hade jag match och vi VANN, tjohoo.
Efter det åkte jag hem för att slöa så länge som möjligt och sedan ge mig på lite plugg, inte lika roande som resten av helgen hade varit, men sånt som måste göras dessvärre.

Skola idag, och jag hade sovmorgon till 10:20 så det var helt okej. Dessutom ÄR det faktist alltid lika kul att träffa folket också, så jag lider inte allt för mycket.

Ikväll är det träning som gäller, peppt. (y)

A Lonely September.

Puss på ögat. <3

bäst.

Gårdagen var såhäääääääääär bra, och helt och hållet tack vare Sofia, Caroline, Kertsin och Ia.
Vi åt mat på Ming Palace och pratade om allt och ingenting, dessutom hördes vi några gånger så mycket så att folk runt omkring vände sig om, men hallå, man KAN inte rå för när man bara måste skratta. =D
Så det så :)
Sen lämnade Ia oss, och vi Malmslättsbor fortsatte med buss tretton hem till Björkliden, och vidare till Sofias hus, där vi fortsatte att ha trevligt.

"är början svår, efterrätt, och du blir nummer etttt."
INGEN fattar, men det var sjukt roligt :)

Sen "gick" vi hem för att Sofia skulle upp tidigt idag. - Spelning i Mjölby.
Vi kommer självklart finnas på plats.

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever


Puss på gårdagen. <3

it can only get better.

Torsdagar är bra dagar för då är det fredag imorgon, och fredagar är VERKLIGEN bra dagar.
Skolfoto idag och jag misstänker att jag blev sämre än sämst, och sånt gillas inte, men det är inget man kan göra åt nu.

Dagen har förövrigt spenderats åt att baka äppelpaj, plugga och nörda dator,- ganska slappt förutom plugget.
Imorgon ska jag träffa mina tjejer, och det ser jag verkligen fram emot, så puss på dom och på att det är fredag imorgon.
(a)

Förövrigt vill jag ha jul och massor med snö nu:)


If I could I would do all of this again
Travel back in time with you to where this all began
We could hide inside ourselves and leave the world behind
And make believe there's something left to find

Puss på ögat. <3

FRILUFTSDAG

Klass OP2SB har haft friluftsdag idag, vilket innebar mjukisbyxor! =D
Vi gick en lååång tipspromenad runt Stångån, trevligt tyckte jag, jobbigt tyckte Hojjen ;)  Vi gick där iaf o hade trevligt med sjuhundra olika låtar spelandes på mobilerna :)
Sedan var det lunch, och de serverade min absoluta favoriträtt, (a) . Jisses jag är positiv, men sån ska man vara ibland.
eftermidda´n  lekte vi lekar i våran idrottshall som är alldeles för liten, men jag tyckte att det var ganska kul iaf, även om vissa kunde ha varit lite mer positiva :)

Imorgon är det iaf "vanlig" skoldag och jag slutar 16.30, inte så peppt. Det som känns lite bra är att det är massage som är sista lektionen och det brukar gå ganska snabbt :)

Något som gör mig riktigt glad är att jag ska träffa mitt "gamla crew" på fredag.
JAG SAKNAR ER. <3

Forever young, I want to be forever young

Do you really want to live forever, forever and ever

puss på ögat. <3

Brand new day.

Jaha, och så var det måndag, igen. Orkar verkligen inte plugga, ge mig lov!
MEN imorgon är det iaf, friluftsdag och det ska bli slappt tycker jag, kanske till och med kul om alla kan ha rätt inställning :)
Ända nackdelen med morgondagen är väl att vi inte vet riktigt vad vi ska ha för oss de första två timmarna men det är väl sånt som märks.

Ikväll är det träning, ska bli kul, men jag har dödligt ont i min tå, KAN ju vara sånt som går över iförsig, men det är störande (a)
och så vet ni det med. =D

Och sen var det ju så, att jag igår fick lära mig att man ska skriva något vettigt när man bloggar, och jag antar att det jag har skrivit hittills faktist är ganska meningslöst, men jag har inga vettiga tankar just nu så jag kan inte skriva något vettigt. Men nu vet ni iaf att jag har TÄNKT att KANSKE skriva något vettigt någon gång framöver. (a)

Going back to the corner were I first saw you,
gonna camp in my sleeping bag I'm not gonna move.

Puss på ögat <3

here comes the sun.

Sitter o ska svara på lite Svenska frågor om nån Isländsk film vi har sett. Verkligen inget som jag har lust o göra nu.
Men sen är det match mot Degerön/Godegård, ska bli kul, för jag är peppad.

Dessutom så har jag fixat till det lite här på bloggen, blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig, + att jag är den mest otekniska människan i hela världen, men med lite hjälp av hojjen blev det iaf lite ändring, så TACK hojjen. <3
Igår kväll hände inte särskillt mycket men jag såg på 13 snart 30 med min syster o sen satt jag här o nördade med trevligt folk som sällskap.
Det är sånt som uppskattas :)

Okej, nu ska jag fortsätta med svenskafrågorna. "/

puss på ögat. <3

I'm not moving.

Och jag har inte skrivit här på läskigt länge.
Men för att berätta lite om hur mitt liv ser ut just nu så kan jag ju säga att veckorna i skolan går sjukt fort även om själva dagarna inte gör det.
Det skrämmer mig lite. Visst att man vill att skolan ska ta slut, ta studenten o hela det köret, men att sedan slitas ifrån alla underbara människor i min underbara klass, OP2SB, det VILL man bara inte.
Aja, det är ändå nästan två år kvar. men fort går de ju, alldeles för fort.

MEN, igår var jag iaf o kollade in damernas premärmatch i handboll i kärnahallen. Där man träffade massor med saknade människor. Blev även lite ledsen i ögat när man såg laget gå in på planen, hur peppade som helst. Men jag vet varför jag slutade med den sporten o kommer att hålla fast vid det tills vidare... , även att jag kommer att sakna en del inslag av det.

Idag ska jag köra lite bil, känner mig taggad så det kommer nog att gå bra. Annars kommer jag och karin vara själva hemma ikväll vilket bara ska bli mysigt. Jag behöver faktist inte ha något att göra hela tiden.  :)
Imorgon ska jag spela match hemma. Hoppas verkligen att det går bra.

OJOJ, vilket uppstolpat inlägg, men, tydligen finns det dom som fortfarande läser om mitt liv så hoppas att det blev lite intressant för någon, haha.

FÖRÖVRIGT är världens bästa låt just nu:  the script - the man who can't be moved
Jag tycket att ni ska lyssna för jag tror att jag har blivit kär i den låten. Hihi (a)

Puss på ögat. <3
RSS 2.0