vän med en...cykel?

Japp, that's right! Vän med en cykel, inte vilken cykel som helst dock, snarare en Hojj. Ni som känner mig fattar antagligen galoppen direkt, kanske redan vid rubriken? Ni andra, kanske tänker på en motorcykel när ni hör Hojj? -en lite tuffare cykel lixom. Inte? Okej skitsamma då ;)
Nej denna Hojj är en livs levande person som kallas Hojjen efter en lite för lång historia för att dra här. För att komma till saken är denna tjej kanonbra på alla sätt! 
Men finns det fler än Hojjen som avslutar varenda samtal (över telefon) med: "Du måste få veta vääääääärsta grejen sen". Lixom varför ens ta upp det då om hon inte tänker säga något precis just då, snacka om att hålla en på streckbänken! :) Söt tjej detdär!



Har hängt hos Matilda ikväll med Hojjen och Linnéa. treeeevligt!


Puss på ögat, <3

just have a little patience

Det är en sån där bra dag idag! Flyger runt på mina små moln här och tycker att det mesta stämmer, visst ska man väl ha såna dagar ibland?
Blir antagligen lite roligare ikväll när man är på detta humör också. Ska nämligen ut och äta god mat med fina vänner för att fira 20 årsdag och kommade födelsedag, blir kanon tjejer! :)
Resten ska ut efteråt också, men jag får åka hem och sova i stället eftersom jag jobbar tidigt imorgon, men jag är inte bitter! Höhö.



Puss på ögat, <3

RSS 2.0