Swedish house party.

Snodde en bild ifrån Ellen, eftersom jag bara lyckades filma och vet inte hur man lägger upp videos här ännu.. Hur som helst, lyckat, roligt och svenskt.



Emelie,Emma,Ellen,Amanda,jag&Bodil

Puss på ögat, <3

"Det var ju verkligen seriöst"

Utgång i Georgetown och lite förfix hos mig, bilder kommer...
Tysons Corner med brudarna idag. Köpte två par nya jeans så nu äre väl tooooooooooooooooomt på kontot igen, snaark. Men ikväll ska ni veta att det blir Swedish house party, första gången det blir fest med svenska på heltid sedan nio månader. VÄRT!






Puuuuuusss på ögat, <3

youth is like diamonds, and diamonds are forever.



I want to be young forever.


Vilka fina bilder på mig och mina girls från Chicago va? Är glad och nöjd med livet. Ska bara återigen säga hur mycket jag kommer sakna mina lövliiiga tjejor.
Helgen kommer hur som helst bli grym. Utgång med Emma och Kajsa imorgon, och hör och häpna. SWEDISH HOUSE PARTY på lördag. Då kommer massor fina Swedes dit. Fint!




Puss på ögat, <3

Cupcake

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Igår var kidsen lediga från skolan så jag och Kajsen tog med dom till ishallen och åkte skriller. Alla var jätteduktiga så lite stolt fick man lov att vara.
Idag har jag käkat Georgetown cupcakes för första gången(!) sen jag kom hit! muuuuuums... Annars chillar vi galet, och jag och Emma njuter av Kajsas sällskap! Bara  en vecka kvar, BUHU!


Me

Myself

and Kajsen, med cupcake.

Puss på ögat, <3

last friday night

OH-MY-GOODNESS!


Jag, Emma, Ellen

Efter att ha stått ute i snöstorm i 50 minuter, utan pengar, utan Emma och tiggt till mig gratisskjuts (charmtroll). Så insåg jag hur grym kvällen faktiskt var, och hur ogrym den kunde blivit om jag lämnat hjärnan i bokhyllan.

Nu bor Kajsa hos mig och allt känns lite mer på plats igen, fint! Njter av finsällskapet i några dagar till innan hon flyger hem till Sverige. Som hon inte ens vill till längre! STAY!!!


btw. klippningen blev bra, inga stora förädringar men bild kommer så småningom.
Puss på ögat, <3

Nu är det klippt

Imorgon sticker vi iväg. Hela vägen mot Hair Cuttery för här ska trimmas! Emmapemma och jag ska var varandras stöd när risken finns att de klipper våra slitna hår till rötterna, neeeevars, så illa får det bara inte bli. Resultat imorgon,
HOLD ON!



Puss på ögat, <3

I will be young forever

NIO MÅNADER PEOPLE!
och time still flies, perfect!

Vill helst dela med mig av förra veckans betyr då jag stack iväg till Colorado i en vecka med min värdfamilj! (lyckliga mig får följa med på alla möjliga äventyr). Vi började resan i Beaver Creek en skidresort 2,5 timmar från Denver. Så galet vackert. Antagligen 3 ggr större och 4 ggr längre backar än vad jag är van vid så gissa vem som trivdes?
Jättefint område, fint hotell, utomhusbubbelpooler och snowboardsnowboardsnowboard. Upplevelse för livet!

Tre dagar senare blev det B' nai Mitzwah. Också en intressant och rolig upplevelse. Festen var en klass för sig och påminde om ett "sweet sixteen" party. Men Amerika är Amerika trots allt, så allt var som det skulle! :)

BLA BLA. här kmr bilder!

dag1, KNALLBLÅ HIMMEL!



SÅ KALLT, men värt varenda minut!

Från vårt hotellrum!



Whapp. Ingen återvändo- Experts only, OH YEAH!

Se upp för stupet...






Puss på ögat, <3

Smärta!

Sista måltiden med the fantastic four. BUHU! Tänk att man lyckades hitta så fina vänner här borta. Absolut vänner för livet. En i Nyköping, en i Karlstad,- tur att Varbergsbon stannar ett tag till.
Kajsa och Johanna sticker iväg på sina resemånader på fredag, får träffa båda en snabbis till innan de sticker till Sverige sen vilket ändå känns fint, men ÄNDÅ. bu-uuu-uuuu-HU!
Ni kommer saknas här tjejor, men vi ses i Sverige igen, och det lär bli grymt kul, intressant osv.
Tänk bara att 8 månader gått så fort, tack vare er brudar!


Underbara Chicago Underbara,underbara tjejer!

Puss på ögat, <3

XO, from USA

Update.
Nu är helgerna över, barnen tillbaka i skolan och helt plötsligt fyra minus ute. Ingen snö dock, och vädret är varmt vs. kallt hela tiden. Till helgen sticker jag till Baltimore över helgen för en weekend kurs. American Language and Personal Development, låter faktiskt intressant. Lite typiskt mig bara att stressa in creditsen, men det funkar visst det med.
På måndag sticker jag med värdfamiljen till Colorado. Där väntas tre dagars snowboard, och sedan Bar Mitzvah. Fint man har det!


Bild från Boston i somras, när jag hälsade på Linnéa...

Puss på ögat, <3

lift my arms out wide

GOTT NYTT ÅR GODINGAR!
Hade ni ett fint avslut på 2011? Det hade jag. Spenderades med Kajsa, the one and only. Som avslutar sitt Au Pair år på torsdag och sticker iväg på resemånad. Så fruktansvärt ledsamt, kommer saknas massor!
Annars käkade vi en grym middag och slirade runt i DC. Planerna följdes inte, men så ska det visst vara på nyår. Hade en ruskigt mogen och trevlig nyårsafton, den ni!

I övrigt sköljer tolvslaget över en med minnen, nya hopp och drömmar. Får som ett hugg i bröstet att det aldrig mer kommer bli 2011. 2011 som verkligen toppar listan av bästa år ever! har lixom spenderat 8 av 12 månader i USA, och har det bättre än vad jag vågat hoppas. 2012 lär antagligen bli minst lika bra, om inte bättre. Så länge inte jorden går under;)
Förra årets nyår firades in i Malmslätt med mina godingar som saknas, en rätt utmärkt fest bortsätt från dagen efter städningen ;)

Bild ifrån min avskedsfest, love you all!


Slänger in en bild på mig och Kajsen med. I våra bästa år!


Stor nyårs puss till min fina familj som jag hade världens goaste skypesamtal med häromdagen. LOVE YOU!

May 2012 be the year of your dreams.
Puss på ögat, <3

RSS 2.0