mister cool

Har ätit världsagod mat hela helgen eftersom min pappa är grym i köket. Familjen bjöds på trerättersmiddag i lördags och en god stek igår, mums! Längtar redan till på fredag då det är dags för trerätters hos Hojjen, och "halv åtta hos mig".

Igår testade jag även mina köregenskaper och dem måste ha varit på topp eftersom jag både tog mig till och från Linnéa på de sliiiiriga vägarna. Trevligt var det i alla fall, godis, kortspel och prat, gilla! :)



Puss på ögat, <3

younger now than we were before

Sådär, då har jag jobbat natt också. Trött? Javisst, men gick nog ganska bra! Väldigt ovant att sitta uppe under den tiden då man vanligtvis sover som bäst. För att inte helt vrida å vända på dygnet gick jag upp vid halv tre, och är fortfarande trött, men är riktigt sugen på och hitta på något idag. Förslag? :)



some things we don't talk about,
but you can never say never

Puss på ögat, <3

No, I'm serious,

say it twice.




Puss på ögat, <3

monday, en ledig måndag

Vad ska jag ens kontra med? Kontrar man ens? Har tilldelats en alldeles för bra vän vid namn Johanna Maria Nyberg. Så skulle jag vara som ni, skulle jag ta en titt på hennes blogg; http://aannahooj.blogg.se . Där står det bl.a. lite om vad vi hittade på idag eller ja, igår om man ska tänka på tidpunkten...
Grym är hon, grym sa jag!

Puss på ögat, <3

if you ever ever feel like you're nothing.

Tycker den är kanon. Lyssna, är mitt råd till er!
Pink - Fuckin' Perfect



Puss på ögat, <3

en speciell dag.

Det är inte varje dag två nära vänner fyller år. så grattis till er båda, Hojjen och Caroline! <3 bara ett år kvar till 20! ;)
Hojjen fick ett snabbt men väldigt genomtänkt firande igår av mig och Linnéa, det är hon värd! Blev paket och pizza, och födelsedagssång såklart. :)
Caroline firades idag med Sofia, Kerstin och Malin. Hur kul som helst, kände att det är behövligt att skratta tills man gråter ibland. Bra är ni, hela högen :) <3

Puss på ögat, <3

these are the moments

Åker in till stan och äter lunch med en fin vän. Det är värt! Allt känns så värt just nu. Värt får nog vara dagens ord. Dagens inlägg handlar om värda saker. Bra Cornelia, bra. Värt.

Puss på ögat, <3

only time

Försov mig nått så grooovt imorse. Blev bilen i ilfart på sliriga vägar till jobbet. Körde järnet där till halv ett. Seminarium. En helt slutkörd Cornelia. En minst lika slutkörd Linnéa. Köpte en massa gött och la oss i varsitt hörn av Linnéas soffa. Grymma vi är.



hem, -träning träning.
helt slut igen, så blev ett härligt avkopplande bad. vääääääääääärt.

Puss på ögat, <3

alla pappors dag

Fars dag. 
Ni glömmer väl inte att gratulera era pappor på deras egna dag?
Det har inte jag glömt, men insåg dock ganska snabbt att jag inte ens tänkte försöka gå upp tidigt med frukost på sängen eftersom både mamma och pappa är uppe med tuppen och går ut med hundarna. Så han fick en bamsekram och en fin liten present är jag vaknade istället. 
Det är han värd kan jag säga, för han är världsbäst, min pappa! :) <3


Jag och min pappa när vi var på semester i sommras!

Puss på ögat, <3

I'll spread my wings

äääääääääääääääääääääääääääntligen! Nu är jag på g, och det känns grymt bra. Hoppas hoppas hoppas nu! Ni håller väl tummarna?

Blev en runda på stan med Hojjen, sen en mysfika med Maria. Välfylld dag med underbara vänninnor, det är kanon! Kortfattad får duga idag, är upptagen med att vara nöjd och glad. :)


and I'll learn how to fly

Puss på ögat, <3

Som att svimma på en bergstopp utav svindeln

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar



Mina minnen höll mig uppe varje dag, du är som att andas för, jag gav aldrig upp dig när du försvann, långa dagar blev till nätter sen till år

Puss på ögat, <3

You better say it right now

Iskall promenad med en saknad liten vän idag. Maria med andra ord, riktigt roligt att träffa henne igen. Begav oss som sagt ut på en promenad och jag höll på att frysa ihjäl, så vi gick hem till mig och åt kladdkaka istället. Ganska så kanonbra dag, <3



Puss på ögat. <3

the little things

Börjar väl inlägget med att säga vilken kanonsyster jag har! :) Sitter hemma och väntar på att äta kladdkaka med mig. Hur bäst? BÄST! Hon är bara för söt ibland, och ja, jag tycker såna småsaker är kanonvärda! En annan hade väl tryckt i sig en bit ensam om ingen var hemma när man bakade, men inte Karin för hon är världens snällaste ibland. <3



Har dessutom spenderat många timmar under eftermiddagen med "gamla gänget". Kul hade vi i alla fall som vanligt, konstigt att man inte ses oftare?! Idag blev det i alla fall lussebullsbak (tidigt, jag vet), cluedo x2 och McD. Tack C1, Sofia, Isabelle och Kerstin för en kanonbra kväll, bra är ni, och sånthär behövs ibland! <3

Puss på ögat, <3

that's just the way the story goes

come on come on come ooooon!
lite faktiskt. men ska jag vara sansad. lovar.



Höst?
Vinter!!! LÖÖÖV

Puss på ögat, <3

Me and all my friends

Vill understryka lyckan av att ha ett jobb, men hur värdefullt det är att faktiskt vara ledig! Tycker att jag är sååå värd att ha en ledig helg nu när jag ha jobbat tre helger i rad. Spenderar denna kväll med trevliga människor, förfest och utgång, värtvärtvääärt!

bland annat dessa tre underbaringar, bild från en oförglömlig dag.



we will never, never be
anything but loud

Puss på ögat, <3

en tredjedel av den jag var går hem



jag är en funderare, har alltid varit och kommer alltid att vara.
behöver inte alltid vara negativt. kan vara förbaskat positivt med. ibland.
punkt och slut.

Puss på ögat, <3
RSS 2.0