A Beautiful melody

Bryta ihop och komma igen, javisst.
Vill nog påstå att jag är på fötter, och rikitgt laddad inför morgondagens bravader. Ni har väl inte glömt att det är valborg imorgon?
Jag och tjejerna ska befinna oss hemma hos mig för lite förparty, sedan blir det vidare till Nationernas, blir nog rätt så najs. Men eftersom vi ska vara här innan har jag varit tvungen att springa runt i huset med dammsugaren så att det ser lite respektabelt ut när dem kommer. Så nu ska jag bara plugga lite, så att dagen blir fulländad. ;)



Puss på ögat, <3

go ahead make my day

undrar hur jag tänker ibland.
så fruktansvärt klantigt och dumt av mig.
är besviken och vill bara sjunka genom jorden just nu.



sorry.
Puss på ögat, <3

a pretty good day

Det känns som att jag ska spricka. Vet inte vad jag ska göra, ta ner mig själv på jorden kanske skulle vara en bra idé? Jag exploderar snart av något som man inte alls kan ta på.
Så sjukt irriterande.


It helps to write it down
Even when you then cross it out


Jag har egentligen haft en ganska bra dag, med många roliga inslag. Lagade dessutom goooood mat till min familj nyss. Och sist men inte minst tog Johanna "HOJJEN" Maria Nyberg körkort idag, GRATTIS vännen! Så himla bra hon är, har jag rätt, eller har jag rätt? :) 
Så det har egentligen varit en riktigt bra dag idag.



Puss på ögat, <3

congratulations

Igår var det ingen vanlig dag, nej för det var Linnéas födelsedag. Hela nitton år är det dags för bruden att fylla nu, och självklart skulle det firas.
Jag, Hojjen och en galet grym klocka åkte iväg till Sjögestad för att vara med på släktkalaset. Trevligt. Det bjöds på varm smörgåstårta och tårta, mums!



Grattis igen, på födelsedagen vännen, <3

Puss på ögat, <3

beautiful day

Vilken kanondag jag har haft idag. Borde egentligen ha pluggat eftersom högarna ifrån skolan är höga, men det fick helt enkelt vänta idag. För på lunchen tog jag och sju andra superhärliga tjejer i min klass en lunch på vårat kära ming palace. När förslaget om att gå direkt ifrån Ming till Bosses glassbar hördes nog protesterna lång väg, för mätta var vi efter en bauotabuffé kan jag lova.
Efter skolan begav jag mig på hemligt uppdrag, för att sedan gå till sjukhuset och tömmas på lite blod. Första blodgivartillfället, och ni kan tro att jag är stolt över mig själv för det :)

Sen var det bara att åka hem och hämta muffinsen och ta cykeln till Sofia där även Caroline och Kerstin befann sig, riktigt trevligt att spendera lite tid i vårsolen med mina "gamla vänninor", bra är ni.



Puss på ögat, <3

springtime

Vår, kan ni tänka er att våren äntligen kom trots allt? Efter en vinter som nog var den längsta under hela mitt artonåriga liv. Sedan undrar jag om det bara är jag, eller är det någon mer som ser något i ordet vårkänslor?
Det är ju bara fruktansvärt så känslig man blir vid denhär tiden på året, men i år är det nog värre än någonsin. Inte för att det bara är negativt, nej ganska skönt faktiskt, och visst är det så att de allra bästa känslorna av glädje visar sig mer och mer svallande liksom.
Jisses, jag vet inte ens hur jag ska uttrycka mig, det är så svårt att ta på, på något sätt. Jaja, jag har mycket att se fram emot nu under våren i alla fall, och det känns bra med en liten släng av sentamentalitet.



Puss på ögat, <3

battle

now your asking me to listen, well then tell me about everything(?)
no lies we're loosing time.

Puss på ögat, <3

RSS 2.0