Ocean City

Har spenderat helgen i Ocean City, MD med Micaela och tre Amerikanska killar. Bodde i ett superfint beach house typ 15 minuter från beachen. Blev mycket bad i skyhöga vågor, sol och partande. Har även fått uppleva den bästa klubben hittills i mitt 21 åriga liv, sjukt coolt ställe. Låg alltså precis vid vattnet, flera dansgolv inomhus som satt ihop av utomhusgångar med barer. Alla dansgolv hade liveband, och musiken som spelades var allt från dagens partymusik till backstreet boys. Ibland släpptes konfetti och ballonger över "publiken". Kändes som en konsert, blandat med afterski, och beachparty :)
 
I veckan är jag hemma med lillkillen då ha inte har camp. Tar också hand om Emmas värdfamiljs hundar så i håller oss sysselsatta. Snacka om att känns sig super när man har två hundar, femåring och hans cykel som behövs puttas på ibland, vattenflaska, nycklar, och mobil. 
Eftersom båda kidsen fått nya cyklar nyligen tog i oss iväg på en bikeride till Bethesda idag, bjöds såklart på Fro Yo med. Men jisses vilka cyklister de är, så duktiga. Hade en vädigt fin dag!!!!
 
Bilder ifrån helgen!
 
 
Skulle slänga sopor, de fick dock inte plats i bilen. HAHA!
Puss på ögat, <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0