U.S. Open

Förstår ni vilken grej det är?
Känner mig så häftig just nu. Har varit på världens störta golftävling i tolv timmar idag. Så.himla, Awesome. Finns inget annat som beskriver det bättre. Så enormt mäktigt och jätteroligt att vara på plats.
Steg upp i ottan för att sticka iväg på detta event. Med Vip biljett och allt klev vi in genom portarna till U.S. Open. Började med en timme i shopen då de inte ens börjat spela när vi anlände och jag gick loss såklart, shoppade väl upp hela skatteåterbäringen eller så. Skoj! men nära inpå. 
Satte oss på läktaren vid green 1 och inväntade första svensk, Robert Karlsson. Näst därefter slog Alexander Noren och Johan Edfors ut. Så vi följde dem och hoppade imellan lite. Fick en glimt av alla svenskar och självklart av stjärnskottet Rory McIlroy, häftig kille. Befann oss vid 18:e hålet ett tag innan den storslagna avslutningen för att se när de gick i mål. Grym känsla när McIlroy entrade sista tie, för att inte ens tala om när sista bollen var på plats i hål 18. Fränt.

Skulle vilja visa bilder, men har inga eftersom det var extremt jätteförbjudet att ha med sig något in som kunde ta bilder eller spela in ljud. Men här har ni biljetten i alla fall.
Återigen, stort tack till mina värdföräldrar som gav biljetterna till oss! Tack! :)



Puss på ögat,  <3



Kommentarer
Mami

Vi satt limmade och tittade efter dig. (Jag somnade....) Pappa tittade hela sändningen men han kollade nog mer på själva golfen än publiken! Vilken upplevelse du har fått vara med om. Det är du SÅ värd! Löööv jo!

2011-06-20 @ 07:16:37
Mamis mami

Har tyvärr inte den kanalen, synd!! Hade självklart tittat efter dig hela tiden. Tillbringade fre-lör med dina söta föräldrar på Gränna golfbana. Mysigt! Fortsätt att ha det bäst!!!!

2011-06-20 @ 08:48:18
Pappa

Kul grej att vara med om.. Det är nog en himla skillnad att få uppleva detta live.

2011-06-20 @ 15:57:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0